bannerPos

Spekulanterne sælger hvede efter USDA-rapport

Dagsgraf for CBOT Hvede i US-cent pr. bushel Den amerikanske hvedepris tog et større ryk ned i grafen tirsdag aften, til trods for det der kunne betragtes som værende en lidt prisstærk rapport fra det amerikanske landbrugsministerium.

AF: PETER ARENDT

MARKEDSANALYTIKER MINAGRO.DK
12-02-2020 21:16
Tirsdag aften udgav det amerikanske landbrugsministerium deres månedlige rapport over den globale afgrødeforsyning. Rapporten var til den prisstærke side for hvedens vedkommende. Alligevel blev hvedeprisen solgt ned af de spekulative kapitalfonde.

Denne måneds WASDE-rapport fra det amerikanske landbrugsministerium var samlet set prisneutral. Dog reagerede afgrødemarkedet på rapporten med at sende afgrødepriserne en anelse ned. For hvedens vedkommende var der vel i virkeligheden tale om en rapport, der var en anelse prisstærk. Men alligevel endte hvedeprisen tirsdagen med et lille minus i sympati med prissvage takter i soja og majs.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Nord-West noteringen stiger med to euro

Endnu en uge med stigning på svineprisfronten. Og de høje tal ser ud til at blive endnu højere i næste uge.

Nye kapitelstakster

Kapitelstaksterne for hvede og byg i 2019 er nu offentliggjort.

Vi er stærkere sammen end hver for sig

På Kvægkongres 2020 opfordrede formand for Landbrug & Fødevarer, Kvæg, Christian Lund, danske kvægproducenter til at imødegå fremtidens forandringer, som klimaændringer og nye forbrugermønstre, i fællesskab.

Dansk Energirådgivning justerer ejerskabskredsen frem mod fortsat vækst

Dansk Energinrådgivnings stifter Lars Waage Petersen, og Finance Zealand har solgt deres aktier i selskabet. Ny hovedaktionær er Jon Malthe-Bruun.

Würth Truck Lease introduceres i Danmark

Würth Leasing Danmark A/S introducerer Würth Truck Lease i Danmark med henblik på at give vognmænd, transportvirksomheder og entreprenører en uafhængig og branchekendt leasingpartner til finansiering af traditionelt materiel som lastbiler, trailere, kraner samt entreprenørmaskiner og varebiler.

Velkommen til Kvægkongres 2020

Mandag den 24. og tirsdag den 25. februar er der Kvægkongres i MCH Herning Kongrescenter. Et af årets temaer bliver klima.

Allerede for sent at bruge Galera i mange vinterrapsmarker

I de tidligst såede vinterrapsmarker er vinterrapsen allerede i knopstadiet og dermed så langt fremme i udviklingen, at Korvetto og Galera ikke længere kan anvendes til at bekæmpe ukrudt med, oplyser Annemette Pagter fra Velas.

Ukrudt og svampesygdomme stortrives lige nu

- Erfaringerne viser, at det næppe kan betale sig at behandle, førend vi har passeret midten af marts. Der skal en vis mængde lys til for at få optimal optagelse, understreger Hans Jørgen Bak fra AgriAdvice.

Det er klimarigtigt at fodre med rapsfrø, men er det muligt?

Et to-årigt forsøg skal kigge på mulighederne for at fodre med rapsfrø for at reducere mælkens klimaaftryk og producere sundere mælk.
Side 1 af 1777 (35524 artikler)Prev1234567177517761777Next