bannerPos

Spekulanterne sælger hvede efter USDA-rapport

Dagsgraf for CBOT Hvede i US-cent pr. bushel Den amerikanske hvedepris tog et større ryk ned i grafen tirsdag aften, til trods for det der kunne betragtes som værende en lidt prisstærk rapport fra det amerikanske landbrugsministerium.

AF: PETER ARENDT

MARKEDSANALYTIKER MINAGRO.DK
12-02-2020 21:16
Tirsdag aften udgav det amerikanske landbrugsministerium deres månedlige rapport over den globale afgrødeforsyning. Rapporten var til den prisstærke side for hvedens vedkommende. Alligevel blev hvedeprisen solgt ned af de spekulative kapitalfonde.

Denne måneds WASDE-rapport fra det amerikanske landbrugsministerium var samlet set prisneutral. Dog reagerede afgrødemarkedet på rapporten med at sende afgrødepriserne en anelse ned. For hvedens vedkommende var der vel i virkeligheden tale om en rapport, der var en anelse prisstærk. Men alligevel endte hvedeprisen tirsdagen med et lille minus i sympati med prissvage takter i soja og majs.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Kærgården får ny klimavenlig emballage

Kærgården får nu ny og mere klimavenlig emballage, der kan sænke enballagens CO2-aftryk med 45 procent.

Dataoverførsel for blandede maskinparker

I dag skal landmænd indsamle store mængder data for at administrere deres bedrifter samt for at opfylde kravene om dokumentation. Med ISOXML-standarden er det muligt at overføre markdata fra maskinens skærm fra populære producenter til John Deere Operations Center. På baggrund heraf kan John Deere understøtte kunder, der arbejder med maskinparker fra forskellige leverandører.

- Smågrisemarkedet er stabilt og i balance

Nord-West noteringen forbliver i denne uge uændret på 39,00 euro. Samme melding gælder noteringen for 8-kilos grise, der ligeledes er uændret på 25,40 euro
Side 1 af 1893 (37841 artikler)Prev1234567189118921893Next