bannerPos

- Vi kan nå hele Sjælland på én time

- Vi kan nå hele Sjælland på bare én time i dag og da vi fik mulighed for at centralisere vores kompetencer og knowhow et sted, valgte vi at flytte Maskincenter Ringsted til Maskincenter Roskilde på adressen Hovedvejen 3 i Roskilde, forklarer maskinhandler og indehaver af Maskincenter Ringsted og Roskilde, Torben Larsen. Foto: Per Jørgensen

Per Jørgensen

Journalist
07-06-2019 09:58
Ringsted Maskincenter er flyttet til Maskincenter Roskilde under samme tag.

Torben Larsen har siden 1989 drevet Maskincenter Roskilde (tidl. Roskilde Traktorlager) og 1. januar 2005 købte han Maskincenter Ringsted og har drevet begge forretninger i alle årene, men nu er Maskincenter Ringsted flyttet til Maskincenter Roskilde og begge forretninger fortsætter, men nu under samme tag.

- Med baggrund i landbrugets aktuelle situation og den hastigt stigende strukturtilpasning er det nødvendigt at tænke langsigtet. Samtidig synes jeg, i et stærkt konkurrencepræget og marginaliseret marked, at det ikke længere er forsvarligt med to næsten identiske forretninger med næsten samme produktsortiment med blot 25 kilometers mellemrum og at ejendommen i Ringsted var lejede, forklarer maskinhandler og indehaver af Maskincenter Ringsted og Roskilde, Torben Larsen.

Claas-forhandlingen og de andre agenturer flytter med til Roskilde Maskincenter A/S.

- Vi kan nå hele Sjælland på bare én time i dag og da vi fik mulighed for at centralisere vores kompetencer og knowhow et sted, valgte vi at flytte Maskincenter Ringsted til Maskincenter Roskilde på adressen Hovedvejen 3 i Roskilde, forklarer han.

- Og nu når hvor vi har samlet alle aktiviteterne under samme tag er vi også i stand til at give en langt bedre kundeoplevelse. Vi har haft Claas-forhandling i mange år og vores kunder vil ikke mærke, at vi er flyttet, da de fleste serviceopgaver foregår ude hos kunderne i dag, slutter han.

Landmænd: Vi vander meget mindre, end kommunen tror

Masser af boringer til markvanding er ikke i brug i Aabenraa kommune. Men det tror kommunen, lyder det fra LandboSyd. Og det giver landmændene problemer med at få tilladelser.

18.000 gæster fredag og regnvejr lørdag i Odense

Efter en flot start i solskin er det fynske dyrskue druknet i regn i dag, hvor de bedste dyr blev kåret. Til gengæld er vejrudsigten lovende for skuets sidste dag søndag.

Den nye ferielov – er din virksomhed klar

Med den nye ferielov indføres samtidighedsferie, som betyder, at lønmodtageren kan afholde ferie samtidig med, at den optjenes.

Vandforsyningsselskab ønsker samarbejde med landmænd

Trefor Vand, Danmarks fjerdestørste vandforsyningsselskab, står over for at skulle lave hundredvis af aftaler med landmænd om pesticidfri drift nær vandboringer. Selskabets virkemiddel lige nu er frivillige aftaler. Selskabet vil lave aftale både inde og uden for BNBO.

Agromek-bussen er stort set fyldt til Borgeby

Der er ved at være fyldt op i Agromek-bussen, der kører fra Midtjylland til Sydsverige i forbindelse med Borgeby Fältdagar den 26. juni. Men det er stadig muligt at komme med.
Side 1 af 1565 (31282 artikler)Prev1234567156315641565Next