bannerPos

Torben Larsen: - Vi kan nå hele Sjælland på én time

- Vi kan nå hele Sjælland på bare én time i dag og da vi fik mulighed for at centralisere vores kompetencer og knowhow et sted, valgte vi at flytte Maskincenter Ringsted til Maskincenter Roskilde på adressen Hovedvejen 3 i Roskilde, forklarer maskinhandler og indehaver af Maskincenter Ringsted og Roskilde, Torben Larsen. Foto: Per Jørgensen

Per Jørgensen

CEO og Journalist
07-06-2019 09:58
Ringsted Maskincenter er flyttet til Maskincenter Roskilde under samme tag.

Torben Larsen har siden 1989 drevet Maskincenter Roskilde (tidl. Roskilde Traktorlager) og 1. januar 2005 købte han Maskincenter Ringsted og har drevet begge forretninger i alle årene, men nu er Maskincenter Ringsted flyttet til Maskincenter Roskilde og begge forretninger fortsætter, men nu under samme tag.

- Med baggrund i landbrugets aktuelle situation og den hastigt stigende strukturtilpasning er det nødvendigt at tænke langsigtet. Samtidig synes jeg, i et stærkt konkurrencepræget og marginaliseret marked, at det ikke længere er forsvarligt med to næsten identiske forretninger med næsten samme produktsortiment med blot 25 kilometers mellemrum og at ejendommen i Ringsted var lejede, forklarer maskinhandler og indehaver af Maskincenter Ringsted og Roskilde, Torben Larsen.

Claas-forhandlingen og de andre agenturer flytter med til Roskilde Maskincenter A/S.

- Vi kan nå hele Sjælland på bare én time i dag og da vi fik mulighed for at centralisere vores kompetencer og knowhow et sted, valgte vi at flytte Maskincenter Ringsted til Maskincenter Roskilde på adressen Hovedvejen 3 i Roskilde, forklarer han.

- Og nu når hvor vi har samlet alle aktiviteterne under samme tag er vi også i stand til at give en langt bedre kundeoplevelse. Vi har haft Claas-forhandling i mange år og vores kunder vil ikke mærke, at vi er flyttet, da de fleste serviceopgaver foregår ude hos kunderne i dag, slutter han.

Bestiller fabriksny Hoegild vertikalblander for anden gang

Sønderjysk bedrift med 400 årskøer investerer i en fabriksny Hoegild vertikalblander på 32 kubikmeter. Den erstatter en fire år gammel blander, der er helt magen til og har blandet 25 tons fuldfoder om dagen.

Genopbygget fuldfoderblander kører fint efter fem år

En genopbygget Hoegild Edition vertikalblander holder lige så godt som en fabriksny, viser fem års erfaring hos vestjysk mælkeproducent med 300 årskøer.

Angreb af meldrøjer i forskellige rugsorter

I et forsøg med kunstig smitte af meldrøjer i rug var der i år færrest angreb i de afprøvede KWS-sorter.

Demo kan hjælpe til valg af såmaskine

VKST viser et bredt udsnit af nye såmaskiner på en stor sådemo tirsdag den 3. september på Ny Lellinge ved Køge.

Sådan forebygger du havrerødsot i vintersæd

Fra 16. september kan forekomsten af bladlus i vinterbyg og -hvede i tidligt såede marker i milde områder følges. Bladlusene kan overføre havrerødsotvirus, oplyser Seges.
Side 1 af 1607 (32132 artikler)Prev1234567160516061607Next