Specialister i motorer, turboer og topstykker

Esbjerg Cylinder Service er en landsdækkende virksomhed, der har specialiseret sig inden for motorrenovering, topstykkerenovering og turborenovering.

MOTORER Esbjerg Cylinder Service & Midtjydsk Cylinder Service er sammen og ifølge eget udsagn, Danmarks største virksomhed inden for cylinder-servicebranchen.

Virksomheden råder over en stor maskinpark og kan klare alle opgaver i forbindelse med trykprøvning, planslibning, fræsning af sæder, slibning af krumtapper, boring af cylindre og salg af motorreservedele, hvilket gør virksomheden i stand til at udføre komplette motorrenoveringer til landbrugsmaskiner, entreprenørmaskiner samt lastbiler, der alle har relation til landbruget.

Ekspertisen omfatter også motor i en række andre brancher og sektorer – blandt andet togbranchen, marineområdet, industrivirksomheder og personvogne.

Stærke på turboer

Man kan med rette sige, at det foregår med »turbofart«, når turboværkstedet hos Esbjerg Cylinder Service går i gang med fejlfinding, reparation og renovering af en turbo.

- Hvis vi får en turbo ind fra morgenstunden, kan hele reparationen klares på én hverdag, forklarer lagerchef hos Esbjerg Cylinder Service, Ditlev Meinertz.

Esbjerg Cylinder Service har en stor ekspertise indenfor turboer. Der lagerføres således over 500 forskellige turboer til traktorer, entreprenørmaskiner samt til den tunge sektor.

- Dertil kommer et stort lager af renoverede turboer, som er lavet på vores eget turboværksted, forklarer Ditlev Meinertz, der tilføjer, at man tillige råder over nogle af markedets bedste maskiner inden for turborenovering.

Læs også