Valtra på demotur

I løbet af foråret kører Valtras største traktor, S394, rundt i Danmark med en Gøma gyllevogn. Turen har til formål at skabe opmærksomhed på Valtras store S-traktorserie.

Hold øje med en stor sort Valtra, når du bevæger dig rundt i landet til foråret. Fra midten af marts begiver der sig nemlig en Valtra S394, den største af Valtras serier, ud på en længere tur med en Gøma GG22 gyllevogn med nedfælder.

Baggrunden til turen er at sætte fokus på effektiviteten af Valtras S-serietraktorer til de tunge opgaver i marken, som for eksempel udkørsel af gylle. Det bliver en sort Valtra S394 med fuldt præcisionsudstyr og 900 mm brede Bridgestone dæk fra deres VT-serie, der skal skabe opmærksomhed for S-serien i Danmark.

- Vores S-serie er kendt for at være en stærk traktor, der benyttes til skovbrug. Nu vil vi gerne sætte fokus på, at den arbejder lige så effektivt i landbruget, når den klarer de tunge opgaver i marken. Det er altså en traktor, der både kan bruges til det tunge arbejde på marken og klare krævende opgaver i skoven, fortæller Bent Henneberg, salgs- og produktspecialist for Valtra i Danmark.

Kommer hele landet rundt

Den sorte Valtra S394 når lige at lande på dansk grund, inden den starter sin demotur i Vestsjælland i uge 12 for derefter at tage forbi Sydsjælland, Lolland og Falster, Fyn, og slutte turen gennem Jylland med afslutning i Nordjylland hen på sommeren.

- S-serien er en stærk traktor til de krævende arbejdsopgaver, som for eksempel planteavleren eller maskinstationen står med. Derfor er det også denne kundegruppe, der inviteres gennem vores forhandlere til at få traktoren på demo, siger Bent Henneberg.

Læs også