Väderstad udvider forskningskapacitetet

Väderstad investerer i omfattende forskning og udvikling. I marts 2021 blev der indviet et nyt laboratorium til test af hydrauliske og andre komponenter på Väderstad-fabrikken.

Der stilles konstant stigende krav til morgendagens landbrug og Väderstad tager udfordringen op. I 2016 oprettede Väderstad et nyt laboratorium til såsystemer, som strækker sig over 280 kvadratmeter og giver mulighed for at genskabe forskellige miljøer og simulerede markforhold.

Nu er det tid til næste skridt i form af et 350 kvadratmeter nyt laboratorium på to etager til test af komponenter. Dette område indeholder en række fleksible testceller samt et hydraulisk laboratorium og værksted. Der har også været fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø med konferencerum, køkken, kontor og øvrige faciliteter.  

Det nye komponentlaboratorium vil være en afgørende brik i puslespillet som en støtte til organisering af udviklingen af bedre hydrauliske komponenter og systemer. Der udføres allerede test til support af vore innovationsteams og kerneprodukter.

Læs også