Entreprenørfirma sælges på auktion

Entreprenørfirmaet Ole Mikkelsen A/S, Beder, sælges på konkursauktion. Mere end 1.200 varenumre skal under hammeren.

Frem til den 21. april skal Entreprenørfirmaet Ole Mikkelsen sælges på online konkursauktion hos Auktionshuset Dab A/S. På auktionen skal varelager, løsøre, reservedele, veterantraktorer samt tank til en Spitfire til en samlet værdi på op til 10 millioner kroner under hammeren.

Ole Mikkelsen A/S der startede som en enkeltmandsvirksomhed i 1985, voksede med årene til at være et stort entreprenørfirma med mere end 40 medarbejdere og en stor maskinpark. Virksomhedens arbejde bestod blandt andet af jord- og anlægsarbejde, anlægning af sportsanlæg, oprensningsopgaver, vognmandskørsel og kloakering. Firmaets speciale var at vedligeholde græs- og kunstgræsbaner i hele Danmark, og derfor består maskinparken også af en række specialmaskiner, som der enten er ingen eller meget få af i Danmark.

Den 10. februar 2021 blev Ole Mikkelsen A/S begæret konkurs ved skifteretten i Aarhus, og konkursen kom i kølvandet på firmaets direktør, Ole Mikkelsens død i 2018.

Auktionshuset forventer stor interesse for onlineauktionen fra både ind- og udland, da maskinerne fra Ole Mikkelsen henvender sig til en bred skare af potentielle bydere. Der er blandt andet strandrensere, mobilt sorteringsanlæg, maskiner til græsbearbejdning, traktorer, gravemaskiner, lastbiler med mere.

Læs også

Traktorsalget er status quo
Ny Scantruck-forhandler på Grønland udvider
Nyt dækforsøg skal kortlægge effekten af VF-dæk
Valtra vinder iF Design Award
Maskinhandler planlægger massive investeringer
Pronar på plads i Danmark