Stjæl et New Holland gps-anlæg og bliv sporet

Dårlig samvittighed er tilsyneladende ikke et problem for de tyvebander, der huserer i Europa og stjæler gps-anlæg. Det er målrettede og velforberedte tyvebander, som kommer snigende hen over markerne om natten for, at undgå opmærksomhed og de sætter videoovervågningen ud af drift, mens de er i gang i maskinhuset.

New Holland-forhandlerne tilbyder nu sporingsløsninger til eksisterende gps-udstyr og udstyr, der overvejes indkøbes i fremtiden. Sporingsløsningerne gør det muligt at genfinde maskinerne og anholde gerningsmændene.

De danske New Holland-forhandlere tilbyder nu sporingsløsninger til eksisterende gps-udstyr og udstyr, der overvejes indkøbes i fremtiden. Sporingsløsningerne gør det muligt at genfinde maskinerne og anholde gerningsmændene.

New Holland tilbyder stor sikkerhed og tilgængelighed for vigtige data, der er oprettet via MyNewHolland, som ligeledes giver adgang til datacentralen MyPLMConnect. Data fra usb-hukommelse eller fra computere kan uploades, så datasikkerheden bliver 100 procent.

Flere muligheder

Traktorer med et Telematics-abonnement og et dataoverførselsabonnement i kombination kan overføre data trådløst, uden at have en usb-hukommelse eller en computer indblandet.

Alle New Holland T7 Stage V og T8 Genesis-traktorer har Telematic-abonnement med fra fabrikken. Det er også muligt at få Telematic-udstyr eftermonteret på tidligere traktormodeller.

Læs også