Ny serie af mini-maskiner

Nu præsenterer Overby Export Consulting en serie franskproduceret minimaskiner. Blandt andet til brug i hestestalde.

Overby Export Consulting importerer nu Chargeur Plus, som er en serie af fransk-producerede minigravere, -læssere og -dumpere.

Chargeur Plus hedder en serie af fransk-producerede minigravere, -læssere og -dumpere, der nu introduceres på det danske marked. Bag importen står Overby Export Consulting.

Den mindste minigraver, Sauturelle, vejer 385 kg, og har en sporvidde på 72 centimeter og en længde på 2,5 meter og højde på 1,70 meter. Gravekapaciteten er 800 kg og gravedybden er ned til 95 centimeter. Minigraveren er udstyret med drejelig arm, gummilarvefødder og den benzindrevne motor yder 6,5 hestekræfter. Den fås også eldrevet.

Minidumperne fra Chargeur Plus er som noget unikt udstyret med en læsseskovl, og kan dermed fungere som en kombineret læsser/dumper. Og med det hydrauliske doserblad kan den jævne jorden. Den er udstyret med hydraulisk tip og den mindste rummer op til 200 liter og kan transportere op til 300 kg cement, grus, jord og så videre.

Minilæsseren er udstyret med en rummelig skovl og løfter 200 kg i op til to meters højde. Den er ideel til mindre byggeprojekter, anlægning af haver, fodring og mugning af dyr med mere. Med dens små dimensioner vender den snildt i for eksempel en hesteboks. Blandt ekstraudstyret er en pallegaffel.

- Chargeur minimaskinerne har en rigtig god ydelse til en meget fair pris. De sælges til Kinapriser, men er produceret med Frankrig. Det er en stor fordel i forbindelse med reservedele og service, siger Tommy Overby fra Overby Export Consulting.

Læs også