Flere Krone aflæsservogne lanceret

Kroner tilføjer endnu to vogne i deres store program af aflæsser-/trailervogne.

De to nye Krone aflæsser/-trailervogne tilbydes nu i 44 og 52 kubikmeter, hvor GX440-vognen er toakslet, mens flagskibsmodellen GX 520 er treakslet.

Der er lagt vægt på, at begge GX-vognene har en skånsom og hurtig aflæsning af materialet. To hydrauliske motorer søger for at trække stofgulvet i aflæsservognen ved aflæsning, som sikrer en skånsom aflæsning, fordi materialet bevæger sig konsekvent bagud uden at klemme på siderne af vogne.

Den nye Krone GX-aflæsservogn scorer også godt på den særligt lave dødvægt, som opnås ved at bruge et let chassis sammen med det patenterede design. Siderne er lavet af lette, men alligevel stærke GFP-paneler med smalle afstandsstativer for at sikre stabilitet og lav dødvægt.

Aflæsningsenheden drives af to hydrauliske motorer. Motorerne trækker kæderne og kan sættes til to hastigheder. GX 440-vognen kan tømmes inden for 40 sekunder. Krone GX-aflæsservognen har Isobus-betjening, hvor føreren bekvemt kan vælge alle autofunktioner og har mulighed for at betjene GX-vognen uden for traktorkabinen via en fjernbetjening.

Læs også