WekoAgro indgår samarbejde med hollandske Bijlsma

WekoAgro Machinery i Bording og Hoven, der sælger og servicerer nye og brugte vandings- og kartoffelhåndteringsmaskiner, udvider produktsortimentet med det hollandske mærke Bijlsma Hercules.

Den hidtidige importør af Bijlsma Hercules i Norden VPL-System, der sælger maskiner og anlæg til håndtering af kartofler, løg og andre rodfrugter, har indgået en strategisk alliance med WekoAgro, hvor VPL-System fremover varetager turnkey-projekter af anlæg, herunder ventilation, tørring og køl, mens WekoAgro servicerer anlæggende og har importrettighederne af Bijlsma produkterne.

- WekoAgro har en strategi om at udvide produktpaletten indenfor innovative kvalitetsprodukter til kartoffel og rodfrugt producenter. Her passer produkterne fra Bijlsma Hercules godt ind sammen med de øvrige mærker Downs og AVR. WekoAgro og VPL-system er et godt match, fordi vi kan udnytte vores lager og servicefunktion, og trække på VPL-systems store ekspertise på området, siger Tom Myrdal administrerende direktør for WekoAgro.

- VPL-system har gennem årene haft en positiv udvikling inden for området med maskiner til kartofler og løg. Det har derfor gennem nogen tid været et ønske fra VPL-system, at finde en god og stærk partner som kan stå for service og håndtering af reservedele, siger Henrik Fuglsang, ejer og direktør VPL-system, og fortsætter:

- Derudover har WekoAgro også et landsdækkende salgsteam, som sammen med VPL-system kan tilbyde en god rådgivning, når der skal vælges maskiner til kartoffel og løg produktion, slutter han.

Læs også