Valtra-priser til Sjælland

2021 blev et rigtigt godt år for Valtra, og især to sjællandske Valtra-sælgere gjorde sig positivt bemærket.

Med dygtige forhandlere i front indtog Valtra i 2021 en flot fjerdeplads over de mest solgte traktormærker i Danmark. 166 traktorer – og over 10 procent i markedsandele – blev resultatet i det forgangne år.

Det er en stigning i markedsandele, og det ligger helt i tråd med Valtras målsætning om at øge markedsandelen med basis i den udvikling, som Valtras produktportefølje har været igennem over de senere år.

Særligt det udvidede modelprogram med flere hestekræfter under motorhjelmen og et stærkt fokus på innovation inden for teknologi og brugervenlighed samt det særlige serviceprogram, Valtra Care, er blandt årsagerne til at kunderne i højere grad efterspørger Valtra-traktorer.

Fejring på Gram Slot

For nylig samlede Valtra så alle forhandlerne til en fejring af 2021 og få lagt grundstenene til et godt 2022. Det skete på Gram Slot i Sønderjylland, hvor der blandt andet var en rundvisning på slottet af direktør og slotsejer Svend Brodersen.

Som en del af fejringen af forhandlernes indsats med at vise Valtras brede produktprogram frem i 2021, uddelte Valtra – med salgschef Jimmi Ravnborg i spidsen – et par priser.

Martin Glüsing fra Karl Mertz modtog prisen som Årets Valtra-sælger, mens prisen for årets særlige salgsindsats gik til Jørgen Jørgensen fra Rasmus Degn A/S i Høng i Vestsjælland.

Læs også