Tre nye traktorer fra Kubota

Kubotas nye M6-traktorserie kommer i tre modeller og er en rigtig frontlæssertraktor.

- Det er en kompakt og agil traktor, vi får på markedet med en bomstærk firecylindret motor på 6,1 liter. Motoren leverer overlegent moment, samtidig med at den holder en fornuftig brændstoføkonomi, siger Kristian Refnov, direktør i Nellemann Machinery. Arkivfoto

I 2020 annoncerede Kubota deres nye M6002 traktorserie, der nu kan købes i Danmark.

Traktorserien består af alsidige traktorer, som spænder fra 120 til 140 hk, designet til blandede opgaver på eksempelvis husdyrsbedrifter, deltidsbedrifter, specialafgrøder, den grønne sektor og i industrien.  

I Danmark importeres Kubota af Nellemann Machinery A/S, der har set frem til at kunne vise den nye traktor frem.

- Det er en kompakt og agil traktor, vi får på markedet med en bomstærk firecylindret motor på 6,1 liter. Motoren leverer overlegent moment, samtidig med at den holder en fornuftig brændstoføkonomi. Dens størrelse og styrke gør den velegnet for mange forskellige kunder som deltidslandbrug og kommuner, og særligt tror vi på, at den vil gøre sig godt på bedrifter med husdyr, forklarer Kristian Refnov, direktør i Nellemann Machinery, og fortsætter:

- Det er en topmoderne traktor i den velkendte Kubota-kvalitet. Designet af traktoren gør den særdeles egnet til læsseopgaver med godt udsyn, snæver venderadius, ottetrins PowerShift og Kubotas Express Restart, der muliggør komplet nedbremsning uden brug af kobling. Som noget helt unikt for Kubota leveres traktoren med Bi-Speed turn, der ved snævre vendinger aktiverer en funktion, der nedsætter venderadiussen markant, ved at lade den kraftige foraksel trække mere, slutter han.

Unik finansiering og reklamationsret

M6 kabine er indrettet ergonomisk og med fokus på komfort og udsyn, hvor blandt andet soltaget øger udsynet til frontlæsseren. Tilvælges frontlæsser kan denne betjenes via traktorens joystick uden eftermontering af ekstra udstyr. Frontlæsserredskaber kan ligeledes kobles til og fra uden at forlade kabinen.  

Nellemann Machinery lancerer i samarbejde med Kubota samtidig en ny finansieringsmulighed Kubota Finance på alle M6- og M7-serie traktorer samt den forlængede reklamation Kubota Care til og med juni måned i år. Kubota Finance tilbydes på Kubota M6 og M7 traktorer, og indbefatter en fem-års fast rente på 0,99 procent. Kubota Care forlænger reklamationsretten til fem år eller 3000 timer og tilbydes alle M-serie traktorer.

Læs også