Maskiner under Broen udvider

- Indtil videre har 100 virksomheder købt standplads, og vi forventer klart at runde de 106 udstillere, som er vores egen rekord. Netop derfor er det mildest talt imponerende, at vi allerede nu har været nødt til at finde tegnebrættet frem og udvide standarealet i forhold til sidst, fastslår udstillingsleder Erik Nissen, som allerede har solgt 22.250 m2 standareal til udstillingen, der afholdes på arealerne under den nye Lillebæltsbro ved Middelfart.

Erik Nissen pointerer samtidig, at der efter udvidelsen er plads til knap 25.000 m2 stande, så der er stadig håb for de virksomheder, som endnu ikke har bestilt en stand den 24. og 25. august 2022. 

Hos brancheforeningen Maskinleverandørerne, der arrangerer »Maskiner under Broen«, er formand for foreningens messeudvalg, Birger Pedersen, begejstret for den store opbakning til udstillingen, men han understreger, at formålet ikke er at skabe den størst mulige udstilling.

- Det handler om at lave den bedste udstilling for både besøgende og udstillere, og vi har ingen ambitioner om at vokse for meget. Alligevel er det glædeligt, at maskinleverandører fra hele landet ikke kan vente med at komme ud og vise deres produkter. Og i forhold til det større standareal tror jeg, at det har betydet noget, at vi officielt har tilladt tændte motorer og maskindemonstrationer på standene. Det kræver jo lidt ekstra plads, så sikkerheden er i orden, når fagfolkene tester grejet selv, fortæller Birger Pedersen.

Maskiner under Broen er arrangeret af Maskinleverandørernes sektion 2 – Vej, Park & Anlæg og har været afholdt i 2016 og 2018. 

 

Læs også