TBS overtager Sumas

TBS har overtaget alle aktiviteter i Sumas, der lægges ind under TBS Suldrup.

Først overtog TBS Maskinpower forhandlingen af Fendt i det nordjyske efter Hjallerup Maskinforretning. Så etablerede de afdelingen TBS Suldrup og lejede sig ind hos maskinforretningen Sumas i Suldrup udenfor Støvring i Himmerland. Siden købte de bygningerne, og nu har TBS Maskinpower overtaget alle aktiviteterne i Sumas, der lægges ind under TBS Suldrup.

TBS ønsker at styrke tilstedeværelsen i det jordjyske område.

- Da vi etablerede TBS Suldrup, var vi meget spændte på, hvad fremtiden ville bringe, men vores team har gjort det godt, og områdets kunder har taget godt imod os. Nu er tiden inde til at tage næste trin, investere i bedre værkstedsfaciliteter, udbygge lageret og ansætte flere servicefolk. Den proces kan vi bedst gennemføre ved at samle alle aktiviteter, fortæller Jan Garder, som er administrerende direktør for TBS Maskinpower.

Ny daglig leder

Overtagelsen af Sumas er som nævnt sket i to tempi. TBS Maskinpower har tidligere købt bygningerne og nu også alle aktiverne i firmaet. Det betyder, at alle cirka 20 medarbejdere fremover er ansat i TBS Suldrup, og driften fortsætter i princippet uændret. Det samme gælder service og salget af redskaber, hvor mærker som Kuhn også kommer til at spille en vigtig rolle i fremtiden sammen med brands som blandt andre Krampe, Bredal og naturligvis Fendt Full-Line.

Den mest synlige ændring lige nu bliver, at Karsten Nielsen, der hidtil har ejet Sumas, i forbindelse med salget af aktiverne træder tilbage og søger andre udfordringer udenfor TBS Suldrup. I stedet bliver den erfarne branchemand Gordon Pedersen fremover daglig leder af aktiviteterne i Suldrup. Han har de seneste år været ansat som sælger hos TBS Holstebro og kender derfor politikken og de administrative rutiner i TBS. Direktionen udgøres af administrerende direktør Jan Garder, som det er tilfældet i de øvrige helejede forretninger i TBS Maskinpower.

Læs også