Dansk Maskincenter øger samarbejdet med Danfoil

Dansk Maskincenter og sprøjteproducenten Danfoil er gået sammen om at styrke og udvide deres aktiviteter.

Dansk Maskincenter har igennem mange år solgt og distribueret Danfoils sprøjteprogram fra den sønderjyske afdeling i Toftlund. Nu kommer Fyn også med i samarbejdet mellem Danfoil og Dansk Maskincenter, selv om det er uden for det eksisterende Agco forhandlerområde for Dansk Maskincenter. Samtidig udvides samarbejdet til at omfatte hele Dansk Maskincenters område, som man i forvejen har på AGCO-siden. Det vil sige fra Vestjylland i nordvest over Søhøjlandet i det østlige Jylland ned til grænsen i det sønderjyske. 

- Vi stiller med et yderst kompetent team til både salg og service, samt på reservedele. En stærk uddannelse af vores personale er vigtig, lyder det fra Dansk Maskincenters direktør Charlotte Henneberg, der understreger, at der er stort fokus på kundekontakt og service.

- Det er vigtigt, at vi besidder de kompetencer, der skal til for at holde vores kunder godt kørende, og at vi har de rigtige reservedele på lager hele tiden. Her betyder nærhedsprincippet meget for kunderne, der skal have én at ringe til, når spørgsmålene melder sig, siger Charlotte Henneberg.

Fælles DNA

Hos Danfoil byder Area Sales Manager, Lars Kaastrup-Hansen også det øgede samarbejde velkomment.

- Det er med stor glæde, at samarbejdet mellem Danfoil og Dansk Maskincenter nu udvides og styrkes. Vi har igennem mange år haft et rigtig godt samarbejde med Dansk Maskincenter Toftlund, der har opbygget rigtig meget knowhow, både indenfor salg og service, siger han og fortsætter:

- Dansk Maskincenters strategi om nærhed til kunden stemmer helt overens med Danfoils DNA. Kunden skal ikke være i tvivl om, hvor vedkommende kan ringe hen, når de har et problem eller et spørgsmål. Når antallet af gode sprøjtetimer er begrænset, er servicesupport og vejledning helt nødvendigt for at få det optimale ud af sprøjtearbejdet, siger Lars Kaastrup-Hansen.

 

Læs også