Ny universel LED-forlygte til gravemaskiner og selvkørende køretøjer

Crawer introducerer en universel forlygteenhed CR-3015/16, som er velegnet til køretøjer som gravemaskiner, læssemaskiner og selvkørende landbrugsmaskiner. Indtil nu var denne type forlygte kun tilgængelig i en halogenversion.

CR-3015/16 forlygten er godkendt til brug på offentlig vej og har 4 funktioner: fjernlys, nærlys, parkeringslys og blinklys.

Gode forlygteenheder med LED-teknologi har været tilgængelige for de fleste traktorer i nogen tid.

En LED-variant af god kvalitet til selvkørende køretøjer har ikke; dette indebærer: robusthed, radioundertrykt, med den rigtige lysintensitet og et professionelt udseende. Den kan nu, som det eneste sted købes direkte på www.agroled.dk

Hollandske Crawer har formået at udvikle en rektangulær forlygte med spejloptik. Formen og spejloptikken er mere i tråd med udseendet af landbrugs- og jordbearbejdningsmaskiner end linseoptikken, der ofte bruges i LED-køretøjsbelysning.

Et særligt træk er den smalle strimmel hvidt lys i midten af lampen. Dette fungerer som et parkeringslys eller kørelys. Med denne neon-lookstribe, det klare glas og spejloptikken har enheden et slankt og moderne udseende.

Slagfast plast

CR-3015/16 forlygten er godkendt til brug på offentlig vej og har 4 funktioner: fjernlys, nærlys, parkeringslys og blinklys.

Huset er lavet af slagfast plast og er udstyret med en hærdet og ridsefast plastlinse. Derfor er det muligt for denne enhed at modstå de hårdeste tests. Lampen har monteringspunkter på både bund og bagside.

Lysbilledet kan justeres efter montering med justeringsskruer foran. Tilslutning er mulig via det lange kabel til en spænding mellem 10 og 30 volt. Et 6-polet Deutsch-stik leveres separat.

Læs også