Ny touchskærm på Case IH Puma- og Maxxum-traktorerne

Fra 2023 introducerer Case IH de nye AFS Pro 700 Plus 12 tommer-touchscreenskærm til Multicontroller- og CVXDrive-traktorerne i modellerne Maxxum og Puma 150 til 175.

De nye touchskærme har hurtigere hardware, mere hukommelse og en højere lagerkapacitet og skærmopløsning samt flere tilslutningsmuligheder og op til fire eksterne kameraer.

Touchskærmen er ligesom sin forgænger AEF-Isobus-kompatibel og kan placeres på Multicontroller-armlænet. Skærmlayoutet på AFS Pro 700 Plus kan konfigureres, så den passer til ethvert behov. Ud over maskinindstillinger og information styrer skærmen også traktorens mange digitale funktioner, som transmission, pto, hydrauliske indstillinger og Case IH AccuGuide-styresystemet.

Som ekstraudstyr kan de samme Maxxum- og Puma-modeller også udstyres med telematik. Ved hjælp af den integrerede onlineforbindelse kan chaufføren og driftslederen se og registrere Isobus-data fra de vedhæftede filer, eksempelvis arbejdstilstand og placering med videre. Endnu vigtigere er det, at de kan dele data med andre traktorer i en mark ved hjælp af AccuSync.

- Den nye Case IH Pro 700 Plus-skærm giver kunder og operatører en hurtigere og mere fleksibel skærm, der i kombination med funktioner som AccuSync vil forbedre oppetiden og pålidelig overførsel af data mellem mark, driftsleder og chauffør, siger Christel Diebolt, product marketing manager for Case IH.

Læs også