Multiva forårsklar hos Axel Knudsen Maskinforretning ApS

Mandag den 27. marts går startskuddet til Aksel Knudsen Maskinforretnings 60 års fødselsdagsuge. Blandt andet med en flot udstilling af forretningens Multiva maskiner.

Den megen regn, som bremser for at komme i gang med markarbejdet frustrerer efterhånden alle. Det ustabile vejr har imidlertid givet Per Knudsen mulighed for at have Multiva maskiner udstillet til firmaets »60 års fødselsdagsuge«, inden de skal i marken. De solgte maskiner er handlet hen over vinteren efter Multiva lancerede flere nyheder på Agromek 2022. 

Optima Evo

Man kan blandt andet se Multiva Optima Evo såbedsharve hos Axel Knudsen hele ugen.

Optima Evo blev lanceret sidste sommer og er navnet på efterfølgeren til den velkendte Optima T harve. Den første Optima Evo harve, som blev ordret i Danmark, blev faktisk slutsolgt af Per Knudsen sidste år på Odense Dyrskue til en kunde på Nordfyn.

eForte

Den nye Multiva eForte såmaskine bliver også vist i Kauslunde. eForte er standard ISOBUS-forberedt med elektrisk udsåning og er tilpasset såvel no-till dyrkning samt dyrkningsformer, hvor der foretages jordbearbejdning forud for såningen.

- Vi oplever en god interesse for Multiva såmaskinerne. Maskinens enkelthed og store fleksibilitet til at kunne så i alle jordtyper samt både efter plov eller direkte i stub, tiltaler flere og flere, siger Per Knudsen.

Testkøre hjemme

Når foråret kommer, vil der være mulighed for interesserede at prøve Multiva såmaskinen hjemme på egen bedrift.

Per Knudsen glæder sig til at vise de solgte maskiner frem for interesserede, inden de skal leveres til landmænd spredt over det meste Fyn. Axel Knudsen Maskinforretning har forhandlingen af Multiva på hele Fyn samt Tåsinge og Langeland.

Fødselsdagsugen er startet her mandag den 27. marts, og man er velkommen i forretningens åbningstid 7.30 til 17. Onsdag serveres der pølser, ligesom det er muligt at møde sælgere fra Kuhn, Multiva og Stihl.

Læs også