Lasthøjde på under én meter

Svenske Ivarssons i Metsjö lancerer en ny hooklift på deres kroghejsevogn, MetaFlex 50-65 Low, med en chassishøjde på 95 cm ved containerskift, hvilket er op til 40 cm lavere end lignende modeller på markedet.

Kroghejsevognen reducerer højden lettere og muliggør også transport af maskiner op til tre meter i højden. Baseret på Metsjös 15-årige hooklift-model, MetaFlex 50-65, tilbydes den nye model med hydraulisk affjedring og er bygget i højstyrkestål.

Vognen balancerer effektivt høj lastekapacitet med en lav egenvægt på 4,3 tons og tilbyder gennemtænkte tekniske løsninger som forhøjede bremser og stor hjulstørrelse, der bevarer optimal frihøjde og stabilitet.

- Vi går ikke på kompromis med tekniske funktioner. Vognen kan stadig udstyres med store hjul og beholde den samme lave vægt og teleskopiske tipcylinder, siger Metsjös administrerende direktør, Anders Ivarsson.

MetaFlex 50-65 Low laster standardcontainere fra 5 til 6,5 meter, justerer chassisets højde med 35 cm og har en tipkraft på 22 tons.

Læs også