Danish Agro Machinery øger investering i kursuscenter for landmænd

I den jyske erhvervspark i Vandel ligger Danish Agro Machinerys kursuscenter Danish Agro Academy, hvor landmænd undervises i de nyeste maskiner inden for præcisionslandbrug. Nu har selskabet øget investeringen i kursuscenteret.

Landmændene og deres medarbejdere får en invitation til et kursus det år, de investerer i en ny maskine. Året efter bliver de inviteret tilbage for at vende, hvilke erfaringer de har gjort sig med maskinen. På Danish Agro Academy kan der også findes et showroom, hvor det blandt andet er muligt at opleve Danish Agros digitale løsninger indenfor præcisionslandbrug – heriblandt de autonome AgXeed-markrobotter og koncernens Cropline-værktøjskasse.

Tidligere lejede Danish Agro Machinery sig ind i korte perioder ad gangen, når kurserne på akademiet skulle afholdes, men siden den 1. september 2023 har Danish Agro Academy haft en fast base i Vandel.

Udvidelsen af lejemålet er en beslutning, der er taget for at skabe mest mulig værdi for landmændene, maskinstationerne og deres medarbejdere.

- Vi har nogle af de bedste produkter på markedet, blandt andet Claas-landbrugsmaskiner, og derfor vil vi også give det bedste til vores kunder, fortæller Arne Spejlborg, Head of service i Danish Agro Machinerys danske importselskab.

- Vi tager ansvar for, at kunden virkelig får værdi af sin maskine. Med vores investering i Danish Agro Academy forpligter vi os endnu mere til at skabe vedvarende værdi for vores kunder gennem vores innovative brugerkurser, som styrker deres kompetencer til at få det optimale ud af deres maskininvesteringer, tilføjer Michael Husfeldt, administrerende direktør i Danish Agro Machinerys danske importselskab.

Invitation

På Danish Agro Academy kan der også findes et showroom, hvor det blandt andet er muligt at opleve Danish Agros digitale løsninger indenfor præcisionslandbrug – heriblandt de autonome AgXeed-markrobotter og koncernens Cropline-værktøjskasse.

Landmændene og deres medarbejdere får en invitation til et kursus det år, de investerer i en ny maskine. Året efter bliver de inviteret tilbage for at vende, hvilke erfaringer de har gjort sig med maskinen.

Der er omkring 20 deltagere på kurserne ad gangen, som deles op efter erfaring for at sikre det største udbytte hos hver enkelt deltager. Specielt på sæsonmaskinerne er det blevet særdeles positivt taget imod af landmændene.

Danish Agro Machinerys danske importselskab er importør af Claas-landbrugsmaskiner, Spearhead, Fliegl, AgXeed og Bednar-redskaber samt Agrifac sprøjter. Selskabets hovedkontor ligger i Fredericia, hvorfra det danske netværk af forhandlere støttes med produktspecialister, salgssupport, logistik, markedsføring, servicesupport, reservedelssupport og finansiering.

Læs også