bannerPos

Åben udstilling frem til jul

MI holder dørene åbne for deres udstilling frem til jul.
16-11-2020 09:42

Maskinhandler Indkøbsringen (MI) åbner dørene til deres 1200 kvadratmeter store udstilling for landmænd, som trænger til at sparke dæk.

Efter en meget anderledes sæson kan vi mærke, at kunderne har et behov for at komme ud og se maskinerne. Vi har oplevet en stigende interesse for vores udstilling og væsentligt flere besøg end normalt på denne årstid. Vi har derfor besluttet officielt at åbne udstillingen op, således at kunder som trænger til at sparke dæk kan komme forbi mellem kl. 8-16 og få stillet behovet, skriver MI i en pressemeddelelse. 

Udstillingen er fyldt med kvalitetslandbrugsredskaber fra KUHN, Rauch og MI-tip samt et bredt sortiment af havepark-maskiner fra Ferris, Energreen, Simplicity, Snapper og Yanmar.

- Vi er enorme glade og stolte af vores unikke udstilling, og vi viser den gerne frem for interesserede kunder. Efter en meget anderledes sæson, hvor alt fra Agromek til dyrskuer er blevet aflyst, vil vi gerne se kunderne i øjnene, mens vi snakker om vores produkter, og det er udstillingen oplagt til, uddyber Salgskonsulent hos MI, Christian Korsholm. 

MI´s store udstililng i Vejle vil derfor være åben for interesserede alle hverdage frem til jul fra kl. 8-16.

Her vil produkt- og salgskonsulenter være klar til uddybende snak og til at fortælle nærmere om de aktuelle kampagnetilbud og finansieringsmuligheder, siger Christian Korsholm, som også lover, at der er kaffe på kanden.

Ikke et åbent hus 

MI understreger dog, at der ikke er tale om et klassisk åbent hus. 

– Vi ønsker ikke, at kunderne samler sig og kommer i store grupper, det er ikke meningen. Men vi vil meget gerne fremvise vores produkter til interesserede kunder i små grupper af to-fire personer, uddyber Christian Korsholm

Udstillingen er indrettet, så den følger alle retningslinjer for Covid-19. MI opfordrer samtidig til at tage kontakt og booke en tid på forhånd, hvis man ønsker information om et specifikt produkt. 

hka

Nye tilskudsmuligheder til energioptimering på landbrugsbedrifter

I første kvartal af 2021 bliver det igen muligt at søge tilskud til at gennemføre energibesparende tiltag i virksomheder. Tilskuddet kommer fra Energistyrelsens nye erhvervspulje, som afsætter 605 millioner kroner i tilskud til energieffektiviseringer i det kommende år.

Vandets pH betyder overraskende meget for midlernes effekt

- Det er en øjenåbner at se, hvad regulering af sprøjtevandets hårdhed betyder for virkning af midlerne. Det kan for eksempel reducere forbruget af glyphosat, fortæller planteavlskonsulent Bente Andersen.

Vores klimaregnskab understreger behovet for grøn omstilling

Ringkøbing-Skjern Kommune er begyndt at inddrage landbrug, skovbrug og affald i sit klimaregnskab. Det tegner et knapt så grønt billede af kommunen, der er i dialog med landbruget for at indfri sit mål om at blive 100 procent fossilfri i 2040.

Det er ekspropriation

Der er tale om åbenlys ekspropriation, lyder det fra Bæredygtigt Landbrug i et høringssvar om regeringens nye lovforslag, der skal legalisere aflivning af alle mink.

Minister sætter ministerium til at undersøge sig selv

Miljøminister Lea Wermelin (S) har bedt sine embedsmænd om at vurdere, hvorvidt der var hjemmel i loven til at tage beslutning om at grave døde mink ned uden miljøgodkendelse. I Miljøstyrelsen har man ellers allerede vurderet, at der er hjemmel i loven til beslutningen.

Vestsjællandsk forbud mod godkendte pesticider

Flere landmænd i Slagelse Kommune må ikke bruge pesticider på deres ejendom, fordi kommunen vil beskytte grundvand, der samtidig bruges til at fortynde spildevand fra olieindustrien.
Side 1 af 1984 (39678 artikler)Prev1234567198219831984Next