Direktørskifte hos Dalbo

Selvom landbrugsmaskinfabrikken Dalbo har pæn aktivitet i produktionen, har fabrikken i går sagt farvel til administrerende direktør Carsten Abel.

Coronakrisen har vendt op og ned på verden. Hos maskinfabrikken Dalbo i Randbøl er aktivitetsniveauet stadig pænt.
- Men, selvfølgelig mærker vi en afmatning og tilbageholdenhed, så i Dalbo rammes vi også af coronakrisen. Vi ved bare endnu ikke helt, hvordan og hvor hårdt den vil ramme os eller hvor længe, den vil vare ved, siger bestyrelsesformand for Dalbo, Anja Plougmann i en meddelelse.
- Vi har derfor besluttet at sige farvel til vores adm. direktør Carsten Abel omgående og i stedet indsætte vores finansdirektør Carsten Jensen som konstitueret adm. direktør, forklarer bestyrelsesformanden.
- Carsten Jensen er i sagens natur ikke kendt blandt vores forhandlere og kunder, men han har en stærk og sikker hånd på rattet i Dalbo, er respekteret og vellidt blandt fabrikkens medarbejdere, og jeg føler mig tryg ved, at han i tæt samarbejde med vores øvrige erfarne medarbejdere både kan fastholde og fortsat leve op til vore kunders forventninger samt føre Dalbo gennem coronakrisen og ud på den anden side på den bedst mulige måde, siger Anja Plougmann.

Læs også