bannerPos

Fem Krampe-forhandlere

Krampe kunne fejre 100-års jubilæum sidste år og fejrede det blandt andet ved at lancere denne Krampe Big Body 980 luftaffjedret volumentrailer med 9,8 meter indvendig sidelængde og godt 50 m³ volumen.

Erik Hansen

Redaktør LandbrugFyn
14-05-2019 11:16
Den tyske Krampe-fabrik har etableret et landsdækkende net af direkte forhandlere, efter at aftalen med Maskinhandler Indkøbsringen ophørte til nytår.

Siden 2010 har vognprogrammet fra den tyske Krampe-fabrik kunnet købes gennem Maskinhandler Indkøbsringen og de tilknyttede MI-forhandlere landet over. Men til nytår ophørte dette importsamarbejde.

I stedet har Krampe valgt selv at forestå importen direkte til udvalgte forhandlere landet over. Tre MI-forhandlere er fortsat med salget af de tyske kvalitetsvogne. Det er i nord Midtfjord Agro i Løgstør, Heden Maskinforretning, der dækker Fyn og den østlige del af Sydjylland, og Karl Mertz A/S, som har hele området øst for Storebælt. Desuden dækker Lyngfeldt A/S det østlige Jylland og vestpå tager TBS Maskinpower sig af forhandlingen.

- Dermed er vi godt repræsenteret over hele landet af store, dedikerede maskinforretninger, som kender godt til vores program, siger Kenneth Brønner, der er salgsansvarlig for Krampe Fahrzeugbau GmbH i hele Skandinavien.

Tysk kvalitet

Om vognprogrammet fremhæver han den høje tyske kvalitet, lige fra svejsninger til design og udstyr.

Krampe-entreprenørprogrammet fås fra 14 til 32 tons vogne og i tre-akslet udgave op til 18 kubikmeters indhold. Desuden bygges en serie af kroghejsvogne på fabrikken ved Münster.

Til landbrugsformål kan Krampe tipvognene leveres med sider, til for eksempel korntransport. Desuden findes en landbrugsvogn med båndaflæsser til både korn og transport af andre afgrøder.

Også indenfor entreprenørbranchen er de tyske vogne anerkendte.

- Som de første på markedet lancerede vi for 25 år siden tipvogne med halvrund bund, hvilket betyder langt større komfort ved aflæsning. Men også stemplet foran på vognen giver en hurtigere aflæsning. Desuden tilbyder vi flere typer undervogne og dækmontering, alt efter opgaverne, vognene skal anvendes til.

Brasiliansk farmer dyrker Conservation Agriculture – fordi det på alle måder er bedst

På Agripastos Farm er efterafgrøder, sundt sædskifte og nye, bedre såmaskiner taget i brug for især at gøre jorden mere frugtbar ved at øge dens indhold af humus. Skiftet til CA har også betydet, at erosionen er ophørt, hvilket er særdeles vigtigt.

Succes med nyt foldkoncept

Med nyt foldkoncept fravænnes en halv gris mere pr. so på Ulvehøjgaard ved Brørup, og de fravænnede smågrise vejer 1,6 kilo mere.

Forekomst af influenza har ingen sæson

Dyrlægerne hos Vet-Team anbefaler, at der tages prøver inden, vaccination mod influenza begyndes, men også med jævne mellemrum efterfølgende, for at se om det fortsat er den rigtige type, man vaccinerer imod.

Tag flere sorter ind

Hvedeforælder Finn Borum fra Sejet Planteforædling giver sit bud på, hvorfor man skal vælge sorter med forskellige dyrkningsegenskaber. Planteavler Esben Kappel benytter også denne strategi og glæder sig over udsigten til høje udbytter.

Ny presser i Danmark

Den nye bigballepresser, Kuhn LSB 1290iD, kører nu for første gang i Danmark.

Fendts Ideal 10-mejetærsker nærmer sig danske marker

IdealDrive – styresystemet uden rat - er en feature i Fendts kommende topmodel. De første mejetærskere fra producentens øverste hylde kommer til at køre tests i den europæiske høst i år. Danske kunder kan få en ny Ideal 10-maskine til 2021-høsten.

Rapsprisen stiger på trods af høstens kommen

Normalt falder rapsprisen under høst her i Europa. Det virker blot ikke til at blive tilfældet i år. I stedet presser den europæiske rapspris på for nye stigninger og det tyder dermed på, at rapshøsten i Europa ikke bliver for god i år.

Foretræk høst til den tidlige side

Landbonord anbefaler så tidlig høst som muligt.

Kornhøsten kører nemt

Kornet tørrer godt og vinterbyggen er mange steder snart i hus.
Side 1 af 1586 (31708 artikler)Prev1234567158415851586Next