bannerPos

Fem Krampe-forhandlere

Krampe kunne fejre 100-års jubilæum sidste år og fejrede det blandt andet ved at lancere denne Krampe Big Body 980 luftaffjedret volumentrailer med 9,8 meter indvendig sidelængde og godt 50 m³ volumen.

AF: ERIK HANSEN

REDAKTØR, LANDBRUGFYN
14-05-2019 11:16
Den tyske Krampe-fabrik har etableret et landsdækkende net af direkte forhandlere, efter at aftalen med Maskinhandler Indkøbsringen ophørte til nytår.

Siden 2010 har vognprogrammet fra den tyske Krampe-fabrik kunnet købes gennem Maskinhandler Indkøbsringen og de tilknyttede MI-forhandlere landet over. Men til nytår ophørte dette importsamarbejde.

I stedet har Krampe valgt selv at forestå importen direkte til udvalgte forhandlere landet over. Tre MI-forhandlere er fortsat med salget af de tyske kvalitetsvogne. Det er i nord Midtfjord Agro i Løgstør, Heden Maskinforretning, der dækker Fyn og den østlige del af Sydjylland, og Karl Mertz A/S, som har hele området øst for Storebælt. Desuden dækker Lyngfeldt A/S det østlige Jylland og vestpå tager TBS Maskinpower sig af forhandlingen.

- Dermed er vi godt repræsenteret over hele landet af store, dedikerede maskinforretninger, som kender godt til vores program, siger Kenneth Brønner, der er salgsansvarlig for Krampe Fahrzeugbau GmbH i hele Skandinavien.

Tysk kvalitet

Om vognprogrammet fremhæver han den høje tyske kvalitet, lige fra svejsninger til design og udstyr.

Krampe-entreprenørprogrammet fås fra 14 til 32 tons vogne og i tre-akslet udgave op til 18 kubikmeters indhold. Desuden bygges en serie af kroghejsvogne på fabrikken ved Münster.

Til landbrugsformål kan Krampe tipvognene leveres med sider, til for eksempel korntransport. Desuden findes en landbrugsvogn med båndaflæsser til både korn og transport af andre afgrøder.

Også indenfor entreprenørbranchen er de tyske vogne anerkendte.

- Som de første på markedet lancerede vi for 25 år siden tipvogne med halvrund bund, hvilket betyder langt større komfort ved aflæsning. Men også stemplet foran på vognen giver en hurtigere aflæsning. Desuden tilbyder vi flere typer undervogne og dækmontering, alt efter opgaverne, vognene skal anvendes til.

Hyld landbruget for at optimere biomassen

Planteavlerne bør ikke finde sig i, at energisektoren render med hele gevinsten i klimaregnskabet, siger Søren Ilsøe, konsulent i Agrovi.

Nyt notat beskriver oprindelsen af PRRS-varianten hos Hatting

Seges Svineproduktion beskriver i et nyt notat den nye variant af PRRS1 og resultatet af de undersøgelser der er gennemført for at sporer oprindelsen af virusset der smittede Hattings ornestation ved Horsens.

Anerkendt i samfundskontrakten

- Moderniseringsstøtten til nybygning af moderne slagtesvineanlæg er samfundets anerkendelse af vores bidrag til samfundsøkonomien og beskæftigelsen, siger Lars Jensen, Stensager Svin.

Billigere stipladser til slagtesvinene

»Konceptstalden« er ifølge Seges Svineproduktion, et billigere, men produktionssikkert bud på et alternativ til den traditionelle slagtesvinestald.

- Er vi da virkelig så ulandsbetragtet, at en ansøger ikke vil bo med os

At lederen af Landbrugsstyrelsen i Augustenborg har tjenestested i København fører nu til, at Venstre indkalder både finansminister og fødevareminister til åbent samråd. Landboformand undrer sig også.

Brokgrise hædres med særbehandling

Det irriterer Lars Jensen, Stenager Svin I/S nær Aars i Himmerland, at man bruger udtrykket sygestier, når brokgrisene reelt er raske grise, der blot kræver særlig opmærksomhed, lidt mere plads og ekstra halm.
Side 1 af 1773 (35448 artikler)Prev1234567177117721773Next