bannerPos

Fem Krampe-forhandlere

Krampe kunne fejre 100-års jubilæum sidste år og fejrede det blandt andet ved at lancere denne Krampe Big Body 980 luftaffjedret volumentrailer med 9,8 meter indvendig sidelængde og godt 50 m³ volumen.

Erik Hansen

Redaktør LandbrugFyn
14-05-2019 11:16
Den tyske Krampe-fabrik har etableret et landsdækkende net af direkte forhandlere, efter at aftalen med Maskinhandler Indkøbsringen ophørte til nytår.

Siden 2010 har vognprogrammet fra den tyske Krampe-fabrik kunnet købes gennem Maskinhandler Indkøbsringen og de tilknyttede MI-forhandlere landet over. Men til nytår ophørte dette importsamarbejde.

I stedet har Krampe valgt selv at forestå importen direkte til udvalgte forhandlere landet over. Tre MI-forhandlere er fortsat med salget af de tyske kvalitetsvogne. Det er i nord Midtfjord Agro i Løgstør, Heden Maskinforretning, der dækker Fyn og den østlige del af Sydjylland, og Karl Mertz A/S, som har hele området øst for Storebælt. Desuden dækker Lyngfeldt A/S det østlige Jylland og vestpå tager TBS Maskinpower sig af forhandlingen.

- Dermed er vi godt repræsenteret over hele landet af store, dedikerede maskinforretninger, som kender godt til vores program, siger Kenneth Brønner, der er salgsansvarlig for Krampe Fahrzeugbau GmbH i hele Skandinavien.

Tysk kvalitet

Om vognprogrammet fremhæver han den høje tyske kvalitet, lige fra svejsninger til design og udstyr.

Krampe-entreprenørprogrammet fås fra 14 til 32 tons vogne og i tre-akslet udgave op til 18 kubikmeters indhold. Desuden bygges en serie af kroghejsvogne på fabrikken ved Münster.

Til landbrugsformål kan Krampe tipvognene leveres med sider, til for eksempel korntransport. Desuden findes en landbrugsvogn med båndaflæsser til både korn og transport af andre afgrøder.

Også indenfor entreprenørbranchen er de tyske vogne anerkendte.

- Som de første på markedet lancerede vi for 25 år siden tipvogne med halvrund bund, hvilket betyder langt større komfort ved aflæsning. Men også stemplet foran på vognen giver en hurtigere aflæsning. Desuden tilbyder vi flere typer undervogne og dækmontering, alt efter opgaverne, vognene skal anvendes til.

Leverer individuelle løsninger til hver landmand

Kør med maskinerne året rundt, men betal leasingydelserne i oktober, november og december, når likviditeten på bedriften har det bedst, lyder et tilbud.

Sen sprøjtning i vårsæd til forebyggelse af aks- og strånedknækning

Det anbefales kun at vækstregulere vårsæd, hvis der er en meget frodig vækst. Svampesprøjtning har også effekt mod aks- og strånedknækning.

Intensivt landbrug er vejen frem for klimaet

Hvis man lod os gødske mere, kunne dansk landbrug alene løse den danske del af klimaopgaven, mener skribenten.

Tilsagn om tilskud til jordfordeling

Klarlæg allerede nu, om der kan være grundlag for en jordfordeling, inden der åbnes for ansøgninger til en ny tilskudsordning, lyder rådet fra Søren Nørgaard Sørensen, advokat og partner, HjulmandKaptain.

Hvor tjener man pengene i sit markbrug?

Når man kender sine omkostninger og arbejder med sine nøgletal, stiger interessen for bedriften og evnen til forandringer. - Man tjener derfor typisk mere ved at deltage i et DB2-tjek, påpeger maskinkonsulent Christian Rabølle, VKST.
Side 1 af 1542 (30839 artikler)Prev1234567154015411542Next