Forstærker salgsteam på Sjælland

FMR Maskiner har forstærket salgsteamet med ansættelsen af 45-årige Thomas Nielsen.

Hos FMR Maskiner skal Thomas Nielsen fremover have fokus på salg af JCB’s AGRI-program på hele Sjælland samt firmaets andre produkter.

FMR Maskiner importerer for eksempel specialskæreborde fra Geringhoff, SLY- og Mzuri-såmaskiner, Holmer-roe- og gyllemaskiner og Agrisem-redskaber, udover et arbejde med andre stærke agenturer.

Et af de områder, hvor Thomas Nielsen får mulighed for at præge udviklingen i både FMR Maskiner og det sjællandske landskab, bliver via JCB Agri’s program af traktorer og læssemaskiner, som han er udset til at være frontløber for. Her blev FMR Maskiner for nylig forhandler, og med ansættelsen af Thomas Nielsen sætter firmaet nu turbo på salgsarbejdet

- Vi ser et enormt potentiale i JCB AGRI. Vi har arbejdet med JCB tidligere, og med det nye produktprogram og en landbrugskyndig importør er vejen banet for et godt salg. Resten er bare dedikeret salgsarbejde, masser af demokørsler og god service, fortæller Henrik Rasmussen, der sammen med Anders Højte ejer FMR Maskiner. 

Selvlært landmand

Thomas Nielsen er 45 år og selvlært landmand med flere års arbejde på flere landbrug, senest som førstemand på Saltofte Gods, hvor han har arbejdet de seneste 13 år. Her indgik JCB rendegravere og teleskoplæssere for øvrigt i maskinparken.

Han glæder sig til livet som sælger.

- Jeg har selv mødt mange sælgertyper i min tid i landbruget. Nogle var frække, andre var løsningsorienterede og gode at sparre med om forskellige udfordringer i driften. Jeg vil bestræbe mig på at blive som de sidste og oparbejde et professionelt, rådgivende forhold til mine kunder, siger Thomas Nielsen.

hka

 

Læs også