bannerPos

Forstærker salgsteam på Sjælland

Thomas Nielsen er ny sælger for FMR Maskiner på Sjælland.
02-09-2020 11:26

FMR Maskiner har forstærket salgsteamet med ansættelsen af 45-årige Thomas Nielsen.

Hos FMR Maskiner skal Thomas Nielsen fremover have fokus på salg af JCB’s AGRI-program på hele Sjælland samt firmaets andre produkter.

FMR Maskiner importerer for eksempel specialskæreborde fra Geringhoff, SLY- og Mzuri-såmaskiner, Holmer-roe- og gyllemaskiner og Agrisem-redskaber, udover et arbejde med andre stærke agenturer.

Et af de områder, hvor Thomas Nielsen får mulighed for at præge udviklingen i både FMR Maskiner og det sjællandske landskab, bliver via JCB Agri’s program af traktorer og læssemaskiner, som han er udset til at være frontløber for. Her blev FMR Maskiner for nylig forhandler, og med ansættelsen af Thomas Nielsen sætter firmaet nu turbo på salgsarbejdet

- Vi ser et enormt potentiale i JCB AGRI. Vi har arbejdet med JCB tidligere, og med det nye produktprogram og en landbrugskyndig importør er vejen banet for et godt salg. Resten er bare dedikeret salgsarbejde, masser af demokørsler og god service, fortæller Henrik Rasmussen, der sammen med Anders Højte ejer FMR Maskiner. 

Selvlært landmand

Thomas Nielsen er 45 år og selvlært landmand med flere års arbejde på flere landbrug, senest som førstemand på Saltofte Gods, hvor han har arbejdet de seneste 13 år. Her indgik JCB rendegravere og teleskoplæssere for øvrigt i maskinparken.

Han glæder sig til livet som sælger.

- Jeg har selv mødt mange sælgertyper i min tid i landbruget. Nogle var frække, andre var løsningsorienterede og gode at sparre med om forskellige udfordringer i driften. Jeg vil bestræbe mig på at blive som de sidste og oparbejde et professionelt, rådgivende forhold til mine kunder, siger Thomas Nielsen.

hka

 

Minister, skift spor

Regeringens krav om, at landmændene også til næste år skal så efterafgrøder i minimum samme omfang som i år for at nedbringe kvælstofudledning til vandmiljøet, møder kritik hos landboforeningen Vestjysk, som foreslår, at fødevareminister Mogens Jensen skifter spor i kvælstof-politikken og i stedet griber til andre virkemidler.

Pladsen til solcelle-anlæg strammer til

Særligt i landområderne omkring de store byer bør lodsejere, der er interesseret i at opsætte solceller, sætte i gang nu, siger rådgiver. Han vurderer, at Danmarks behov for solenergi ser ud til at være opfyldt i 2025.

Logistik og motivation

Mens logistikken er tænkt ned til mindste detalje, er Lean og medarbejdermotivation to af nøgleordene på Hestbækgaarden ved Farsø.

Dent-majs klar til sæson 20/21

Dent-majsens fordele med højt stivelsesindhold og stor fordøjelighed i koens vom kan nu udnyttes under nordiske himmelstrøg, oplyser firma.

Biogasbranche ser stort potentiale i nyt klimaudspil

CO2-differentierede kilometerafgifter for lastbiler skaber gode muligheder for at få gang i den grønne omstilling af den tunge transport, lyder det fra Henrik Høegh, formand for Biogas Danmark.

Nu sætter høstpresset ind i USA

Høsten med sojabønner og majs i USA er i gang, og det sætter pres på afgrødepriserne hen mod ugens afslutning. De generelle informationer i markedet er dog ikke prissvage, og der er derfor grænser for, hvor langt ned afgrødepriserne kan falde på den lidt længere bane.
Side 1 af 1930 (38598 artikler)Prev1234567192819291930Next