Handelslyst og fornuftspræget optimisme blandt morgenfriske gæster i Brørup

I dag og i morgen (27. og 28. december) har Brørup Traktor- og Maskincenter traditionen tro inviteret til Åbent hus med masser af maskiner, redskaber, rabatpriser, varm suppe og hyggelig snak. Udover de traditionelle elementer har det aktive firma også sørget for, at gæsterne i år kan få lejlighed til at studere et par af hollandske Ploegers specialmaskiner, for der står både en selvkørende rive og gyllemaskine klar til nærmere inspektion på pladsen.

Trods mere end 20 års erfaring i branchen er Svend Aage Jensen altid spændt på, hvor mange gæster der kommer, hvordan stemningen er og selvfølgelig, om de er købelystne.

- Vi kan ikke klage over starten, for vi har allerede handlet af med et par kunder, der ville sikre sig et par af de nedsatte redskaber, og der er folk overalt på pladsen og i hallerne, så det tegner lovende.

Han fortæller, at det på mange måder afspejler den generelle stemning blandt maskinforretningens kunder. Der er generelt en positiv stemning, og salget har været pænt hen over hele året.

- Men der er ikke tale om hovedløs jubeloptimisme. Det er fornuftspræget optimisme, hvilket vi kan se på de maskinmodeller, vi sælger, siger maskinforhandleren.

- Det er ikke altid det sidste skrig i teknologi, kunderne efterspørger, men derimod maskiner og redskaber med høj driftssikkerhed og en fornuftig balance mellem investering, brugsværdi og levetid. Der er meget fornuft med ved køkkenbordet de her år, slutter han.

Læs også