JH Agro lancerer ny og innovativ styring til JH MiniStrø

Med den nye generation af styring til JH MiniStrø, har JH Agro lagt vægt på højere brugervenlighed, øget fleksibilitet og helt nye anvendelsesmuligheder for landmanden.

Den nye styring kan eftermonteres på alle eksisterende JH MiniStrø anlæg, og den er vores anbefalede styring, når der skal etableres nye JH MiniStrø anlæg.
 
Landmanden får en lang række forbedringer og effektiviseringer, som blandt andet indbefatter et nyt skiftezone system, som muliggør op til fem MiniStrø enheder på hvert skinnesystem, og fremover er der mulighed for at betjene anlægget via PC, mobil eller tablet.
 
- Vi har også udviklet et nyt vejesystem, der giver præcise aflæsninger, simpel indstilling af foderkurve, og en nøjagtig registrering af foderforbruget, som let kan aflæses på det store 10” touch-display.
 
- Vi har i høj grad lyttet til kundernes input, og omsat det til håndgribelige forbedringer i driften. For at opnå det fulde udbytte med den nye styring, skal der være WIFI forbindelse med Internet adgang i stalden. Det giver også landmanden mulighed for at få fjernsupport fra JH Agro.
 
JH Agro er allerede i gang med de første udskiftninger af styringer hos kunder, og har valgt at tilbyde en kampagnerabat på 15 % til udgangen af august måned. Ved samme lejlighed tilbydes kunderne at tegne en gratis serviceaftale på JH MiniStrø anlæg, hvor vi gennemfører 2 årlige serviceeftersyn. Kunden betaler de normale timesatser og kørsel, og opnår endda 15 % rabat på alle reservedele.
 
- Vi er overbeviste om, at rigtig mange kunder vil skifte til den nye styring, og de kan forud for beslutningen få en introduktion til styringen på vores mini-testanlæg i Holstebro, lyder det fra virksomheden.

Læs også