Massey Ferguson producerer ansigtsmasker

Massey Ferguson bruger sin 3D-printerkapacitet til at levere ansigtsvisirer i fuld størrelse til lokalt sundhedspersonale, som arbejder hårdt på at redde liv under coronavirus-pandemien.

Agco og Massey Ferguson har reageret på henvendelsen fra den specialoprettede franske nonprofitorganisation »Les Visières de l’Espoir« – »Hope’s Face Shields«, som er startet af 3DNatives.com, et fransk specialiseret 3D-trykkeri. Projektet blev iværksat efter at 3DNatives havde erfaret, at Caen’s Hospital (Normandiet, Frankrig) på grund af det øgede pres på ressourcer, oplevede en meget stor mangel på beskyttelsesudstyr.

»Les Visières de l’Espoir« udnytter de stærke kræfter, som er skabt af et netværk af franskbaserede virksomheder, der forener deres viden og produktionskapacitet for at lette arbejdet for sundhedspersonalet. Formålet er at kunne opfylde det umiddelbare behov for 13.000 ansigtsmasker, som er opstået på 94 hospitaler og sundhedscentre over hele Frankrig.

- Massey Ferguson-teamet er taknemmelige for at være i stand til at kunne hjælpe. Som en del af vores nye vertikale integrationsaktiviteter, som er planlagt for vore fabriksudvidelse, kaldet Beauvais 4, skulle vi i gang med at starte vore 3D-print produktionsaktiviteter med produktion af mindre dele til vores traktorproduktion samt vores nye specialtilpassede traktorværksted, siger Boussad Bouaouli, Vice-President Manufacturing Agco Beauvais, og fortsætter:

Redder liv i vores nærmiljø

- Efter ugers vellykkede testforsøg, var planen at starte denne aktivitet den 1. april 2020. Nu hvor produktionsaktiviteten er midlertidigt indstillet, er vi glade for at kunne yde et beskedent, men meget meningsfyldt bidrag som hjælp til at standse denne pandemi ved hjælp af vore faciliteter, forklarer han.

- Massey Ferguson-produktionsteamet sørger for print af rammen, samlingen af ansigtsskærmen i fuld størrelse samt levering til det medicinske personale, i lighed med andre medlemmer i projektets netværk, som for eksempel L’Oréal, BASF, Lactalis, Aereco, Proteor, Sculpteo og Solvay.

- Fra den 6. april og tre uger frem er det vort mål at producere en række visirer, som vi med glæde donerer til støtte af det sundhedsfaglige personales heltemodige indsats for at redde liv i vores nærmiljø. Vi er stolte af vore kolleger, som har valgt at udføre arbejdet med 3D-printerne, påpeger Boussad Bouaouli.

Læs også