bannerPos

Ny kompakttraktor fra New Holland

T6-serien omfatter nu to sekscylindrede modeller med Dynamic Command-transmission: Den eksisterende New Holland T6.180 med 145 hk og en ny lillebror T6.160 med 135 hk, der er den eneste kompakte, sekscylindrede traktor på markedet med nominel effekt på under 140 hk.

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
12-11-2020 13:07
New Holland har netop lanceret en ny kompakttraktor i T6-traktorserien med en sekscylindret motor, akselafstand på kun 2,6 meter og en totalvægt under 10,5 tons.

T6-serien omfatter nu to sekscylindrede modeller med Dynamic Command. Den eksisterende New Holland T6.180 med 145 hk og en ny lillebror T6.160 med 135 hk, der er den eneste kompakte, sekscylindrede traktor på markedet med nominel effekt på under 140 hk.

T6.160 har en akselafstand på kun 2,6 meter og en totalvægt på under 10,5 tons. Den nye New Holland Dynamic Command vil være på markedet i anden halvdel af 2021.

Den nye T6.160-traktor er forsynet med en kraftig sekscylindret NEF-motor på 6,7 liter, der genererer 135 nominelle hestekræfter, med varierende belastninger samt effektiv motorbremsning ved transport og kørsel ned ad bakke.

Mindre brændstofforbrug

Transmissionen er en 24 gange 24 Dynamic Command, som er udviklet af New Holland selv. Gearskift i otte trin udføres med en trykknap ved hjælp af dobbeltkoblingsteknologi og robotstyrede skift mellem tre områder med en trykknap, der sikrer, at der altid anvendes det optimale gear til opgaven.

NEF-motoren opfylder Stage V-emissionsstandarderne og er udstyret med det vedligeholdelsesfrie SCR-efterbehandlingssystem. Kombineret med Dynamic Command-transmissionen opnås ifølge New Holland en brændstofbesparelse på op til ni procent.

Den nye traktor er desuden udstyret med New Hollands SideWinder TM II-armlæn med fuldt integreret IntelliView TM IV-touchskærm og Command Grip TM-multifunktionshåndtag, der giver komfort og enkel betjening.

per@effektivtlandbrug.dk
telefon +45 20 25 10 37

Nye tilskudsmuligheder til energioptimering på landbrugsbedrifter

I første kvartal af 2021 bliver det igen muligt at søge tilskud til at gennemføre energibesparende tiltag i virksomheder. Tilskuddet kommer fra Energistyrelsens nye erhvervspulje, som afsætter 605 millioner kroner i tilskud til energieffektiviseringer i det kommende år.

Vandets pH betyder overraskende meget for midlernes effekt

- Det er en øjenåbner at se, hvad regulering af sprøjtevandets hårdhed betyder for virkning af midlerne. Det kan for eksempel reducere forbruget af glyphosat, fortæller planteavlskonsulent Bente Andersen.

Vores klimaregnskab understreger behovet for grøn omstilling

Ringkøbing-Skjern Kommune er begyndt at inddrage landbrug, skovbrug og affald i sit klimaregnskab. Det tegner et knapt så grønt billede af kommunen, der er i dialog med landbruget for at indfri sit mål om at blive 100 procent fossilfri i 2040.

Det er ekspropriation

Der er tale om åbenlys ekspropriation, lyder det fra Bæredygtigt Landbrug i et høringssvar om regeringens nye lovforslag, der skal legalisere aflivning af alle mink.

Minister sætter ministerium til at undersøge sig selv

Miljøminister Lea Wermelin (S) har bedt sine embedsmænd om at vurdere, hvorvidt der var hjemmel i loven til at tage beslutning om at grave døde mink ned uden miljøgodkendelse. I Miljøstyrelsen har man ellers allerede vurderet, at der er hjemmel i loven til beslutningen.

Vestsjællandsk forbud mod godkendte pesticider

Flere landmænd i Slagelse Kommune må ikke bruge pesticider på deres ejendom, fordi kommunen vil beskytte grundvand, der samtidig bruges til at fortynde spildevand fra olieindustrien.
Side 1 af 1984 (39678 artikler)Prev1234567198219831984Next