bannerPos

Ny servicechef hos Danish Agro Machinery

Direktør Michael Husfeldt og ny servicechef Arne Spejlborg (th.)
17-08-2020 14:34

Mandag d. 17. august tiltræder Arne Spejlborg stillingen som Danish Agro Machinerys nye servicechef for traktorer og høstmaskiner. Arne Spejlborg kommer fra stillingen som National Sales Manager for Valtra i AGCO Danmark A/S. Tidligere har Arne Spejlborg været servicechef for Valtra traktorer i Danmark for LMB Danmark A/S, og før dette serviceinspektør for Valtra hos Valtra Danmark A/S.

- Jeg ser frem til at indgå i serviceteamet hos Claas i Fredericia, hvor professionalisme og mange års erfaring indenfor produkt, teknik og eftermarkedet er grundstenene i serviceafdelingen hos Claas. Det er en stærk og synlig serviceorganisation, som har en tæt relation til Claas i Tyskland, hvilket gør at Claas i Danmark står rigtig stærkt. De har nemlig for øje, hvilke betydning og værdi det skaber for kunden når der er »kort« afstand fra dem til producenten. Denne synlighed og gennemskuelighed avler troværdighed, og er vigtige områder jeg vil bidrage til fortsat skal prioriteres og plejes, siger Arne Spejlborg.

Danish Agro Machinerys direktør Michael Husfeldt ser tiltrædelsen af en ny servicechef for traktorer og høstmaskiner som en styrke til serviceafdelingen – både nu og i fremtiden.

-Dansk landbrug har altid været langt fremme teknologisk, og det er en udvikling, som vil fortsætte. Samtidig med at landbrugene bliver større bliver maskinerne også mere avanceret. Det sætter selvfølgelig nogle krav fra kunderne, hvor det er afgørende at kunne imødekomme disse behov og altid kunne yde den service og support, der kræves siger han. 

Arne Spejlborg er 47 år og kommer med solid service- og salgserfaring indenfor maskinbranchen. Privat er han gift med Karen, som han har børnene Nete 16 år, Karla 13 år og Oskar 11 år med. Familien er bosat på en landejendom i Højen ved Vejle.  

Danish Agro Machinery A/S, der er et datterselskab af Danish Agro, er den danske importør af Claas landbrugsmaskiner samt Spearhead redskaber. 

hka

Skadevoldere kan lure i frøgræs

- Nogle skadevoldere kan være aktive længe i efteråret. Og nogle kan fortsætte deres aktivitet helt frem i foråret. Det kan for eksempel være aksløberens larve eller larver af græsmøl, påpeger Kenneth Svensson fra VKST.

Efterlyser idéer til ny teknologi

Miljøstyrelsen efterlyser ideer til projekter i Partnerskab om sprøjte- og præcisionsteknologi for perioden 2021-22. Man kan deltage i online-møder og høre om muligheder for at søge medfinansiering.

Flere byrder i branchen

- Jeg er på stående fod langt mere bekymret for corona, end jeg er for afrikansk svinepest i Tyskland, lød det fra sektordirektøren for Seges Svineproduktion på et møde i denne uge.

Der er dømt prisfald på el købt på spotmarkedet

Der er flere forhold, der taler for, at elprisen vil falde, vurderer handelsrådgivningsfirmaet AgroMarkets i en analyse.

DanBred udvider i Danmark

DanBred udbygger sit netværk af opformeringsbesætninger med høj sundhedsstatus til eksport.

Regeringen holder fast i massivt efterafgrødekrav

Igen til næste år skal landmænd reducere kvælstofudledningen med 3.500 tons, hvilket svarer til over 370.000 hektar målrettede efterafgrøder. Det møder kritik fra BL-direktør.
Side 1 af 1930 (38587 artikler)Prev1234567192819291930Next