Nye frontlæssere

John Deere lancerer fire helt nye frontlæssere i M-serien til traktorer på op til 155 hk.

Frontlæsserudvalget fra John Deere bliver udvidet med ekstra fire læssere med en løftekapacitet fra 1.450 til 1.880 kg med en 800 millimeter skovl. Løftehøjden er fra 3,7 til 4,3 meter.

Den nye M-serie er skabt til kunder, der har brug for en alsidig og lettere frontlæsser, der ifølge John Deere også leveres til en attraktiv pris.

Arbejdsområder med mindre plads, der ofte ses på gårde med blandet landbrugsproduktion eller gårde med dyrehold, giver den smalle arm på de nye M-seriefrontlæssere et godt udsyn, både fremad, over skovl og rundt om traktoren.

Alle modeller har et stærkt mekanisk selvnivellerende system (MSL), som giver ekstra brydestyrke til at fylde skovlen helt. Da der kræves 20 procent mindre ballast bagtil og 20 procent mindre vægt end John Deeres R-seriemodeller, er M-seriens frontlæssere hurtige og manøvredygtige at arbejde med.

Løfter skovl på fire sekunder

Alle frontlæssere i M-serien har en tredje hydraulisk funktion som standard og kan udstyres med affjedring som ekstraudstyr, samtidig med at de hydrauliske komponenter føres indeni for at beskytte dem mod potentielle sammenstød.

603 M-modellen er for eksempel i stand til at løfte en skovl på fire sekunder.

Frontlæsserne kan anvende samme monteringsramme som på R-seriefrontlæsserne og på den måde undgår man behovet for, at ejere af en maskinpark skal tilpasse deres eksisterende traktorer.

Modeller i M-serien er også fuldt kompatible med John Deeres frontlifte, så der er mulighed for udslag på forakslen og maksimale styringsvinkler, mens der også efterlades plads til adgang til traktorens primære serviceringspunkter.

De nye M-seriefrontlæssere er på markedet og passer til John Deere 5M-, 5R-, 6M- og 6R traktorserier.

per@effektivtlandbrug.dk
 mobil 20 25 10 37

Læs også