bannerPos

Nye frontlæssere

John Deeres nye M-seriefrontlæssere er skabt til kunder, der har brug for en alsidig og lettere frontlæsser, der ifølge John Deere også leveres til en attraktiv pris.

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
13-05-2020 11:28
John Deere lancerer fire helt nye frontlæssere i M-serien til traktorer på op til 155 hk.

Frontlæsserudvalget fra John Deere bliver udvidet med ekstra fire læssere med en løftekapacitet fra 1.450 til 1.880 kg med en 800 millimeter skovl. Løftehøjden er fra 3,7 til 4,3 meter.

Den nye M-serie er skabt til kunder, der har brug for en alsidig og lettere frontlæsser, der ifølge John Deere også leveres til en attraktiv pris.

Arbejdsområder med mindre plads, der ofte ses på gårde med blandet landbrugsproduktion eller gårde med dyrehold, giver den smalle arm på de nye M-seriefrontlæssere et godt udsyn, både fremad, over skovl og rundt om traktoren.

Alle modeller har et stærkt mekanisk selvnivellerende system (MSL), som giver ekstra brydestyrke til at fylde skovlen helt. Da der kræves 20 procent mindre ballast bagtil og 20 procent mindre vægt end John Deeres R-seriemodeller, er M-seriens frontlæssere hurtige og manøvredygtige at arbejde med.

Løfter skovl på fire sekunder

Alle frontlæssere i M-serien har en tredje hydraulisk funktion som standard og kan udstyres med affjedring som ekstraudstyr, samtidig med at de hydrauliske komponenter føres indeni for at beskytte dem mod potentielle sammenstød.

603 M-modellen er for eksempel i stand til at løfte en skovl på fire sekunder.

Frontlæsserne kan anvende samme monteringsramme som på R-seriefrontlæsserne og på den måde undgår man behovet for, at ejere af en maskinpark skal tilpasse deres eksisterende traktorer.

Modeller i M-serien er også fuldt kompatible med John Deeres frontlifte, så der er mulighed for udslag på forakslen og maksimale styringsvinkler, mens der også efterlades plads til adgang til traktorens primære serviceringspunkter.

De nye M-seriefrontlæssere er på markedet og passer til John Deere 5M-, 5R-, 6M- og 6R traktorserier.

per@effektivtlandbrug.dk
 mobil 20 25 10 37

Noteringen falder igen-igen

Noteringen for slagtesvin falder igen med 30 øre, og er nu på 11,10 kroner, selv om coronanedlukningen af Europa ser ud til snart at være et overstået kapitel.

Nu skal der forskes i loftshøjden på svinetransporter

Lovgivningen kræver at smågrises velfærd tilgodeses - også under transport. Et af elementerne heri er loftshøjden i bilerne. Der eksisterer imidlertid ingen videnskabelig dokumentation for, hvad loftshøjde betyder for grisene. Det skal et nyt forskningsprojekt give viden om.

Helms forbereder generationsskifte

I løbet af de næste tre år vil der blive gennemført et generationsskifte hos Helms TMT, fortæller den nuværende frontfigus, Kristian Helms.

GPS skal guide til fleksibel naturpleje

60 kreaturer har fået GPS-halsbånd på for at hjælpe Landbrugsstyrelsen med at finde vej til mere fleksible og attraktive tilskudssystemer til naturpleje.

Fik minister i tale om §3-forbud og efterafgrødekrav

Fælles for §3-dyrkningsforbuddet og det fremrykkede efterafgrødekrav er, at nogle landmænd oplever det, som om de får en stor økonomisk øretæve og usikkerhed om fremtiden, lyder det fra SLF, der forleden gik til miljøministeren med urimelighederne.

Overvældende tilslutning til Hobro Dyrskue

Der er tilmeldt 34 katalognumre til den første digitale udgave af Hobro Dyrskue. - Det er helt overvældende, lyder det fra arrangørerne.

Den danske foodservicebranche er på vej tilbage

Salget af Arla Pro-produkter er fordoblet, siden coronakrisen var på sit højeste tilbage i marts måned, og de seneste to uger er efterspørgslen steget med 30 procent. Det vidner om en foodservicebranche, som er på vej tilbage, lyder det fra Arla Pro.

Sæd-smitte fra Mors 2 afkræftes

Analyse afkræfter, at sæd fra Mors 2 har været kilden til PRRS i to produktionsbesætninger.
Side 1 af 1852 (37032 artikler)Prev1234567185018511852Next