Nye Weidemann-læssere

Nye opdaterede læssere fra Weidemann, blandt andet en Hoftrac 1390 konventionel hjullæsser og en Weidemann T4512 teleskoplæsser.

Weidemann-konstruktørerne har haft den store designhammer fremme og har optimeret en række finesser på de nye hjul- og teleskoplæssere. Blandt andet er der mere plads og bedre ergonomi i kabinen.

Udover en række individuelle tilvalg af features som for eksempel aircondition og LED-lys kan læsserne nu, som begge vejer 2.700 kg, transporteres på en normal trailervogn på 3.500 kg.

- Vi har set mange maskiner lanceret som nye modeller, fordi der er skiftet motor for at leve op til de nye emissionskrav. Weidemann er imidlertid gået langt videre og har forandret og fornyet på en lang række områder, som fremtidssikrer maskinerne i en årrække fremover, fortæller salgsdirektør Robert Kjærgaard hos importøren Stemas.

Fra 25 til 55 hk

- Vi tilbyder valg mellem tre forskellige motorstørrelser, hvor andre producenter af minilæssere kun tilbyder én motorstørrelse. Alle motorerne er nyudviklede, trecylindrede commonrail-motorer fra Yanmar og med ydelser fra 25 til 55 hk. For teleskoplæsseren Weidemann T4512 er der mulighed for at vælge en motor, der yder 25 hk eller en større med 45 hk, forklarer salgsdirektøren.

Stemas forventer at kunne levere de første Wiedemann Hoftrac 1390- og Wiedemann T4512-teleskoplæssere senere på året.

per@effektivtlandbrug.dk
telefon +45 20 25 10 37

Læs også

Valtec bliver Pöttinger-forhandler
Fjerde fabrik taget i brug
4,3 ton i 7,5 meters højde
- Forståelsen for vores behov gjorde forskellen
Planteavler køber to nye McCormick-traktorer
New Holland fejrer 50 år med minilæssere