bannerPos

Spritnye Claas Lexion-mejetærskere lanceret i dag i Frankrig

Per Jørgensen

CEO og Journalist
16-07-2019 14:41

Claas melder sig for alvor ind i konkurrencen som verdens førende mejetærskerproducent. Fire nye Lexion-seriemejetærskere er netop blevet lanceret, der erstatter de tidligere Lexion-mejetærskere. Der er brugt over én million udviklingstimer på de nye Claas-tærskere, hvor topmodellen Lexion 8000-serien er verdens største serieproduceret mejetærsker.

Se videoen her og læs alt om de nye Claas Lexion-mejetærskere i dagbladet Effektivt Landbrug på vores website eller på vores app LandKiosken torsdag den 1. august.

Markedspodcasten - Recession, dyr palmeolie og bedre tider i svinesektoren?

Lyt med når markedsanalytiker Peter Arendt fra MinAgro forsøger at gøre os klogere på markedets luner.

Fra håb til afmagt i Nordjylland i går

Efter en periode, hvor regn mange steder bremsede høsten, troede man nu endelig på høstvejr i det nordjyske. Men vejret har igen skuffet op mod weekenden.

Medie: Arla-konkurrenter vil også plantevejen

For nylig meldte Arla ud, at mejerigiganten er på vej med en alternativ produktlinje til den traditionelle mælk baseret på planter. Nu melder Naturmælk og Thise Mejeri sig klar til at følge trop.

Landmænd dukkede op i Landsretten til støtte for Ulf Nielsen

Naturplejer Ulf Nielsen og hans advokat håbede på frifindelse ved Landsretten i Viborg onsdag. Endnu engang forsøgte de at overbevise dommeren og lægdommerne om, at der ikke var behov for læskur til Ulf Nielsens heste og anguskvæg, efter at han sidste år blev idømt en bøde på 20.000 kroner. Så mange støtter dukkede op i retten, at retssagen måtte flyttes over i Vestre Landsrets store sal.

Optimisme trods vejrmæssige udfordringer

I landets nordlige egne håber man på, at vejrudsigten holder. Hvis man når at få sået rapsen i denne uge, skal det nok gå, hvis ikke vi får tidlig vinter, lyder det fra LMO i Viborg og Agrovi i Nordsjælland
Side 1 af 1612 (32225 artikler)Prev1234567161016111612Next