Stor bæltetraktor kan prøvekøres

Ved to arrangementer ved Kring Agro nær Fredericia bliver det blandt andet muligt at prøvekøre den nye John Deere 8RX-traktor med bælter.

ARRANGEMENT Der er lagt op til to aftener i bæltekøretøjets tegn, når Semler Agro tirsdag den 8. og onsdag den 9. september slår dørene op for det traditionelle John Deere Road Show, der dog kun bliver afholdt i Fredericia, på grund af coronasituationen.

Her bliver det blandt andet muligt at prøve den nye John Deere 8RX-traktor med bælter for de interesserede.

- Der er tale om en åben invitation, hvor man kan komme ind og får mulighed for at se og prøve og høre lidt mere om alle vores produkter, fortæller Morten Skau Foged fra Semler Agro, der er arrangementets primus motor.
- Vi kalder det et roadshow, men på grund af corona, har vi valgt at holde det ét sted. Og det er selvfølgelig med alle tænkelige forholdsregler i forhold til corona, og hvad der ellers kan tages højde for, siger han.

- Det er første gang, at man kan se John Deeres 8RX'er med bælter hele vejen rundt. Den kommer i marken, og man får mulighed for både at se og at prøvekøre den. Men man har selvfølgelig også mulighed for at prøve andre produkter, både fra John Deere og fra andre producenter, fortæller Morten Skau Foged.

Han oplyser, at der er plads til 100 personer ved begge arrangementer, der finder sted begge dage fra kl. 17 til kl. 19. Der serveres også på lidt mundgodt på dagen. 

Læs også