Timeprisen starter ved 118 kroner

SafeGuard-Fast-Pris hedder konceptet fra Case IH, som sikrer at man kender sin præcise timepris på traktoren og er garanteret, at den ikke ændrer sig i aftalens løbetid.

- Efter et halvt års tid med vores traktorer på abonnement har vi mødt en større efterspørgsel for mere fleksibilitet, hvilket er baggrunden for, at vi nu opdaterer SafeGuard-Fast-Pris, med fokus på højere fleksibilitet og komfort, forklarer Morten Nørtoft Jørgensen, der er marketing manager for Case IH.

SafeGuard-Fast-Pris er et udlejningskoncept, og som navnet antyder, er det en del af Case IH-SafeGuard-programmet, som også består af SafeGuard Service, en serviceaftale, hvor kunden betaler en fast timepris for fuld service og SafeGuard-Tryghed, en udvidelse af den almindelige etårs reklamationsret til tre år. Det giver sikkerhed for, at man ikke står med kedelige værkstedsregninger, hvis uheldet er ude.

Både SafeGuard-Service og SafeGuard-Tryghed er inkluderet i SafeGuard-Fast-Pris, hvilket gør antallet af omkostningsposter, som kunden har, minimeres til timeprisen, brændstof og de nødvendige forsikringer alene.

Konceptet omhandler en treårig lejeperiode, og gælder for fem nøgletraktormodeller: Puma 150 CVX, Puma 185 CVX, Puma 200 PowerShift, Puma 240 CVX og Optum 300 CVX.

Flere timemuligheder

Det er fem af de bedst sælgende Case IH-modeller, som starter med timepriser fra 118 kroner pr. time for Puma 150 CVX og op til 200 kroner pr. time for en Optum 300 CVX.

Det nye er, at det ikke alene er muligt at lave en treårig aftale med 800 timer om året, men nu også 500 timer årligt. Derudover er der også større fleksibilitet ved tilpasning af maskinens udstyr med frontlæsser eller GPS-udstyr inklusive RTK-abonnement.

Tilvalget af RTK-abonnement giver en række muligheder, og systemet giver præcision helt ned til 1,5 cm samt oversigt over egne maskiner. At holde maskinen på samme spor, betyder lavere brændstofforbrug samt en markant reduktion af gødning og arbejdstid.

per@effektivtlandbrug.dk
Mobil 20 25 10 37

Læs også