Kloakmessen slår rekord

Med 159 stande i den store hal i Messe C slår årets Kloakmesse rekord i antal udstillere. Messechef håber også at kunne slå seneste udgaves deltagerantal på 3.200 gæster.

Der afholdes DM i kloakarbejde under messen. Vinderne kåres fredag kl. 12.30. Arkivfoto

Den 24.-25. marts afholdes den syvende udgave af Kloakmessen – for femte gange i Messe C i Fredericia.

- Det er branchens egen messe, som vi flyttede fra januar til nu her sidst i marts på grund af corona-restriktioner, siger messechef Lars Søndergaard.

- Det har betydet, at vi er flyttet fra de planlagte to mindre haller til vores største hal, hvor det hidtil største antal udstillere på 159 stande vil præsentere deres produkter på det 10.000 kvadratmeter store areal.

Gratis adgangskort

Da datoen blev ændret, var det med lidt bange anelser om, hvorvidt de kommende gæster ville have for travlt til at deltage. Lars Søndergaard mener dog, at den tvivl kan manes til jorden, da mere end 1.000 deltagere allerede har hentet deres gratis adgangskort elektronisk.

- Tilbage i 2020 havde vi 3.200 gæster igennem messen. Det antal vil vi da meget gerne slå.

- Jeg tror, vi rammer en del ved at have fredagen med. Den er typisk kort for håndværkere, og det kan give anledning til at benytte dagen på messen i stedet, lyder det fra Lars Søndergaard, der glæder sig til, at dagene går i gang.

DM i kloakarbejde

Der skal afvikles DM i kloakarbejde. DM afholdes hvert andet år i forbindelse med kloakmessen.

Konkurrencen omfatter elever, rørlæggere og mestre, så der hædres to personer og deres virksomheder i DM i kloakarbejde.

I 2022 afvikles DM i Kloak i to grupper: Uddannede og under uddannelse. Præmierne overrækkes fredag klokken 12.30.

Læs også