Faglig og professionel landbrugsmesse

Nutrifair 2024 er lige på trapperne. Den 17. og 18. januar slår Messe C i Fredericia igen dørene op for en af årets meste landbrugsfaglige messer.

NutriFair er Danmarks fagmesse for husdyrproducenter.

Messen havde sin debut i 2012, hvor man for første gang kunne åbne dørene for en specialmesse med fokus på produkter til indendørs mekanisering, foder samt dyrevelfærd til den animalske landbrugsproduktion. Det fremgår af nutrifair.dk, hvor det også understreges, at NutriFair er en målrettet messe med fokus på faglighed og professionalisme.

Messen lover, at der er garanti for at møde de helt rigtige mennesker, både som besøgende og som udstiller. Det påpeges, at de besøgende er beslutningstagere og nøglepersoner fra landbruget, der kommer for at skabe nye kontakter og gøre forretning.

Aktuel viden på dagsordenen

Messen sætter aktuel viden på dagsordenen. Foruden traditionelle stande byder NutriFair også på et stærkt konferenceprogram med foredrag om topaktuelle emner af forskellig faglig karakter. I år er hovedvægten lagt på klima og fokus på, at få flere unge ind i landbruget.

NutriFair arrangeres af MESSE C Fredericia i tæt samarbejde med en række af branchens toneangivende aktører og finder sted den 17. og 18. januar.

Læs også