Udbyder gamle minkmaterialer

Selv om der er fuld gang i nedrivningen af gamle minkfarme i Danmark, er det ikke alle materialer fra farmene, der bliver skrottet. Nu kommer nogle af tingene på auktion.

Foreningen Danske Mink har via deres materialebørs sikret sig brugt materiale fra syv gamle minkfarme, der ellers er blevet revet ned.

Det skriver foreningen i en mail til sine medlemmer. Materialerne bliver udbudt i en såkaldt tavs auktion, hvor budgivere kan vise deres interesse ved at byde på produkterne via www.danskemink.dk/genbrug.

- Danske Mink har et unikt samarbejde med virksomheder, der står for nedrivningen af de danske minkfarme, hvilket giver dig en fantastisk mulighed for at købe materialer på fordelagtige vilkår. Det er en enestående chance for at sikre genbrug af eksisterende materialer og samtidig gøre en god handel, skriver foreningen.

Stor interesse

Blandt de udbudte materialer er alt lige fra hvalpenet og hyldevogne til fodermaskiner og halmsnittere. Ifølge Danske Mink er der stor interesse for produkterne, både fra Danmark og fra udlandet.

- Du skal handle hurtigt! Materialerne bliver revet væk af aktører fra både Danmark og udlandet, hedder det videre.

Materialet fra de syv tidligere minkfarme er til salg i de næste dage. Deadline for budruden er torsdag den 17. oktober.

Læs også