GSC anlæg går i dybden

GSC anlæg går bogstavelig talt i dybden med tingene, når det vestsjællandske entreprenørfirma etablerer søer og vandhuller.

GSC anlæg udfører talrige arbejdsopgaver inden for entreprenør- og kloakarbejde. Foto: GSC anlæg Den vestsjællandske entreprenørvirksomhed tilbyder blandt andet beskæring af læhegn. Foto: GSC anlæg

Entreprenørfirmaet GSC anlæg A/S nær Gørlev udfører talrige arbejdsopgaver inden for entreprenør- og kloakarbejde og gennem de senere år mærker indehaver Christen Clemmensen en stigende interesse for at etablere søer og vandhuller.

I den forbindelse passer det bogstavelig talt perfekt, når det vestsjællandske firma mellem Slagelse og Kalundborg skriver: »Vi går i dybden med tingene«.

- Vi har efterhånden haft en del opgaver med at grave ud til søer og vandhuller. Det har både været etablering af helt nye og udvidelse af eksisterende søer og vandhuller, fortæller Christen Clemmensen.

- Vi kan, tilføjer han, også sørge for at oprense gamle søer, ligesom vi kan knuse uønsket beplantning, så man for eksempel kan komme til at se vandspejlet.

- Alt efter terrænet foregår arbejdet med enten gravemaskine eller traktor, forklarer Christen Clemmensen, der snart kan fejre 20-års jubilæum med entreprenørfirmaet, som han stiftede tilbage i 2004.

Mange alsidige opgaver

Christen Clemmensen oplyser videre, at GSC anlæg også tilbyder rodfræsning, så der eventuelt kan plantes nyt. Hvis der ønskes ny beplantning, kan firmaet naturligvis også klare den opgave.

Generelt løses mange opgaver af de 24 ansatte i entreprenørvirksomheden, som blandt andet også etablerer eller omlægger græsplæner, beskærer læhegn og oprenser grøfter.

Nedgravning af fjern- og jordvarmeslanger, afrømning af muld, afretning af veje, spildevandskloakering, nedgravning af markdræn, elkabler og vandledninger samt etablering af ridebaner er nogle af de mange andre opgaver, GSC anlæg udfører.

Læs også