Brahetrolleborg Game Fair indtager slottet

Brahetrolleborg Game Fair gentager succesen fra 2019 og 2021 og byder i 2023 endnu engang til spændende events, foredrag, internationale hundekonkurrencer, smagsoplevelser, jagt- og fiskerejser, skydebaner og masser af aktiviteter målrettet hele familien.

Den 18. til 20. august afholdes for tredje gang Brahetrolleborg Game Fair i det sydfynske.

Arrangørerne meddeler, at de til weekenden har klargjort godsets udendørs arealer samt cirka 3.000 kvadratmeter af godsets fredede avlsbygninger til at tage imod over 200 udstillere. Her vil de fra fredag til søndag byde på alt, hvad man kan ønske sig af grej, aktiviteter, opvisninger mm. indenfor jagt, lystfiskeri og outdoor.

Kommunikationsansvarlig Jonas Nørregaard påpeger, at Brahetrolleborg Game Fair ikke må forveksles med de messer, der foregår indendørs.

- Langt størstedelen af Brahetrolleborg Game Fair foregår udendørs med »højt til loftet« i smukke omgivelser med masser af frisk sommerluft, hvilket helt naturligt skaber en særlig stemning blandt de mange tusinde forventede besøgende, siger han og understreger, at der blandt andet vil være mulighed for lystfiskeri og sejlads i flere søer i slotsområdet, ligesom der er udfordrende områder til skydebaner, jagtrelaterede aktiviteter og 4x4 kørsel samt foredrags og events.

Messen er åben fredag 12-18, lørdag 9-18 og søndag 9-16. For udstillere og publikum, som måtte befinde sig på messen fredag og lørdag efter klokken 18, er der gratis adgang til »open by night« på den store plads mellem avlsbygningerne.

Læs også