100 års samlet jubilæum

Kirsten Sloth. Hanne Langdahl. Sascha Nordbaz Hansen.

I løbet af august måned kan tre medarbejdere i Agri Nord fejre henholdsvis 25-, 25- og 50-års jubilæum.

Søndag den 15. august har økonomi-assistent Kirsten Sloth, Gunderup ved Gistrup, været ansat i Agri Nord i 50 år, og hun har ingen planer om at stoppe. Nogle af de kunder, Kirsten Sloth har i sin portefølje, er familier, hvor hun har lavet regnskab for både forældre og børnene, der har overtaget bedriften. Jubilæet fejres fredag den 13. august i Tårnsalen hos Agri Nord i Aalborg. 

Lørdag den 21. august kan økonomi-assistent Hanne Langdahl, Hjeds ved Suldrup, fejre sit 25-års jubilæum hos Agri Nord. Hanne Langdahls primære arbejdsopgaver er kontering, moms, skatteregnskaber og årsrapporter, men hun er også i front for en gruppe, der sørger for at holde sig orienteret om nye funktioner og muligheder i regnskabsprogrammet Ø90. Jubilæet fejres den 3. september i Tårnsalen hos Agri Nord i Aalborg. 
 
Den 1. august havde teamleder Sascha Nordbaz Hansen, Nørresundby, været ansat i Agri Nord i 25 år. Sascha blev ansat som elev og blev uddannet økonomi-assistent. I 2012 skete der organisationsændringer i Agri Nord, og ledelsen pegede på Sascha som ny teamleder for økonomi-assistenterne. Jubilæet fejres den 25. august i Tårnsalen hos Agri Nord i Aalborg. 

Læs også