DanBred hyrer ny direktør efter sexchikanesag

Claus Fertin er blevet hyret som DanBreds nye administrerende direktør. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse. Direktør-udpegelsen sker efter, at virksomheden har været i medierne på grund af en sexchikanesag, der involverede DanBreds tidligere administrerende direktør.

Claus Fertin har mere end 15 års erfaring fra branchen, og hans mål er at videreføre og udvikle avlsselskabets »Next Level DanBred«-strategi. En opgave, han ser frem til.

- Jeg ved allerede, at DanBred er en rigtig stærk virksomhed med gode og dedikerede medarbejdere, og jeg glæder mig utroligt meget til at blive en del af den. Jeg er samtidig glad og stolt over at have fået muligheden og det er med stor ydmyghed, jeg påtager mig ansvaret for at udvikle DanBred yderligere.

Den nye DanBred-direktør har de seneste år været strategisk rådgiver og konsulent for biotech- life science- og agro-virksomheder. Tidligere har han blandt andet været Executive Director i Landbrug & Fødevarer, han har siddet som adm. direktør i VikingGenetics, og derudover har han også været direktør i Teknologisk Institut.

Læs også