Ny topchef for Lantmännen

Lantmännens nuværende administrerende direktør Per Olof Nyman går på pension, skriver Jordbruksaktuellt. Hans efterfølger bliver Magnus Kagevik.

Efter 10 år i rollen som administrerende direktør går topchef Per Olof Nyman på pension i foråret 2022. Koncernbestyrelsen i Lantmännen har udpeget Magnus Kagevik som hans efterfølger, skriver Jordbruksaktuellt.

Magnus Kagevik startede som leder af Lantmännens energidivision i 2018, og har siden været en del af koncernledelsen. I 2020 blev han udnævnt til Chief Operating Officer (COO) og fik det overordnede ansvar for landbrugs- og energidivisionerne. Inden Magnus startede hos Lantmännen, har han haft flere hovedroller i blandt andet Assa Abloy og Whirlpool med placeringer i blandt andet Hong Kong, Tjekkiet, Storbritannien, Italien og Frankrig.

- Jeg ser frem til at stå i spidsen for Lantmännen og sammen med alle medarbejdere bidrage til lønsomheden i vores medlemmers gårde. Sammen vil vi fortsætte med at udvikle Lantmännen og svensk landbrug mod verdensklasse, siger Magnus Kagevik til mediet.

Magnus Kagevik tiltræder stillingen 1. april.

Læs også