Ribe Biogas får gammel kending som ny direktør

Hos Ribe Biogas A/S har de pr. 1. august ansat Claus Lindholt Mikkelsen som ny direktør, og han har tidligere været ansat i samme rolle i perioden 2013 til 2019, skriver Ribe Biogas i en pressemeddelelse.

Claus Lindholt Mikkelsen kommer tilbage til Ribe Biogas i en omvæltningstid, hvor der sker meget i forsyningssektoren. Og her skal den tilbagevendte direktør stå i spidsen for en ny strategi, fortæller Aage Lauritzen, bestyrelsesformand for Ribe Biogas A/S.

- Hele gasmarkedet undergår voldsomme forandringer i tiden. Både hvor biogas er en del af den grønne omstilling, men særligt efter krigen i Ukraine, hvor forsyning af gas i Danmark og Europa er blevet meget kritisk. Det er noget, vi som virksomhed både kan slå os på, men også noget som kan give nye muligheder. Der er nu et kæmpe forandringspres, som kræver en ny strategi og ny tilgang for virksomheden. Bestyrelsen har vurderet, at vi nu skal have en anden profil, som har en stærk analytisk sans og stor handlekraft i spidsen for selskabet, og det ved vi, vi har fået med genansættelsen af Claus Lindholt Mikkelsen, siger Aage Lauritzen.

Da Claus Lindholt Mikkelsen valgte at opsige stillingen hos Ribe Biogas A/S i 2019, var det for at prøve noget nyt, og i den mellemliggende periode har han arbejdet for biogasselskaberne Nature Energy A/S og Combigas A/S med både nationale og internationale projekter.

Læs også