Ny Ovethi-afdelingsleder fik flot besøg

Om det var pølserne, de kølige forfriskningerne, de udstillede biler eller det gode sensommervejr, der gjorde udslaget, skal vi lade være usagt, men der var i hvert fald flot besøg hos Ovethi, Dansk Dæk Service i Grindsted, da det for nyligt blev markeret, at Mathias Bach tidligere på året tog over som ny afdelingsleder på stedet.

Over 150 mennesker lagde vejen forbi for at hilse på den nye afdelingsleder, der har en klar plan for, hvad Ovethi i Grindsted skal være kendt for. 

- Mine ambitioner er jo at køre den gode stil videre, og få kunderne til blive ved med at være glade for at komme her, og så levere den service, vi er kendt for, og så køre videre med det, siger Mathias Bach.

Han har gode forudsætninger for at leve op til ambitionerne. Han har således et godt kendskab både til dækbranchen, men også til afdelingen i Grindsted.

- Jeg har været i dækbranchen i syv år, og er godt kendt med stedet her, som Ovethi overtog for halvandet år siden, siger Mathias Bach og fortsætter:

- Jeg kendte den gamle afdelingsleder John Olesen, og  han kørte egentlig kørte videre som afdelingsleder til at starte med efter overtagelsen. 

- Men så blev vi enige om  at jeg lige så godt kunne træde til, for han vidste ikke, hvor længe han ville fortsætte. Og så har vi fundet en god løsning på, at vi kan køre det ind på en god måde, og på den måde stadig hjælpe hinmanden.

Afdelingen i Grindsted er en af flere Ovethi-dækcenstre i Danmark. 

Læs også