Ny direktør til Agrio

Bestyrelsen for Agrio har ansat 35-årige Kristian Skov som ny direktør til udvikling af selskabets nuværende og fremtidige forretninger.

Kristian Skov tiltræder som ny direktør ved Agrio den 1. februar 2023. Og spørger man bestyrelsesformand Rasmus Haugaard, glæder han sig til samarbejdet.

- Det glæder mig at få Kristian ombord med hans erfaring og drive. Agrio er et investeringsselskab, hvor vi investerer i landbrug-, natur- og energiprojekter til fordel for den bæredygtig udvikling af landbrugssektoren, siger han. 

- I vores bestyrelse har vi store ambitioner omkring den fremtidige udvikling. Her er Kristian den helt rigtige person til at sætte retningen og realisere vores ambitioner. Kristian har et stærkt blik på fremtiden, og samtidig har han sine fødder solidt plantet i den nordjyske muld, hvilket vi ser som essentielle egenskaber, tilføjer han.

Ser frem til opgaven

Kristian Skov har flere års erfaring inden for landbrugs- og fødevaresektoren og kommer senest fra en stilling som udviklingschef ved Agro Alliancen. Han har tidligere haft flere ledende stillinger ved
Seges Innovation.

- Jeg ser meget frem til at udvikle Agrio i samarbejdet med holdet og ejerkredsen. Ambitionerne i Agrio er store, og det samme er de muligheder, som landbrugssektoren står overfor. Derfor glæder
jeg mig meget til at arbejde med de projekter, som allerede er i støbeskeen og udvikle nye forretningsmæssige muligheder for Agrio sammen med ejerkredsen, siger Kristian Skov.

Peter Bagge-Nielsen stiftede Agrio i 2019, og efter en række opkøb af landbrug udgør den samlede jordportefølje nu godt 1.200 hektar. Via datterselskabet Agrio Farming drives planteavl med fokus på højværdiafgrøder.

- Væksten i Agrio og forventningerne til fremtiden gør, at tiden nu er inde til at styrke Agrio organisatorisk med en direktør på fuld tid, og det er et scoop, at vi har kunnet tiltrække en kapacitet som Kristian, siger Peter Bagge-Nielsen. Kristian overtager direktørposten fra Peter, der fortsætter som medejer og bestyrelsesmedlem i Agrio.

Læs også