bannerPos

Dalby Mølle får ny formand

Redaktionen

11-05-2019 07:52

Dalby Mølle, Kolding, der blandt andet fremstiller økologisk, glutenfri havregryn og ejes af Good Food Group, har fået tidligere Rynkeby-direktør, Jørgen Dirksen, som ny bestyrelsesformand. Det skriver FødevareWatch med en meddelelse fra CVR som kilde.

Vejle-koncernen Good Food Group opkøbte 65 procent af Dalby Mølle A/S i 2016.

Ud af bestyrelsen træder Dalby Mølles forhenværende ejer Claus Sønniksen sammen med formanden Otto Christensen, der i 24 år frem til 2010 var ejerleder i Good Food Group. Siden 2010 har sønnen Torben Christensen ledet koncernen, der i november blev solgt til kapitalfonden Maj Invest ifølge netmediet.

I Dalby Mølle har man i bestyrelsen nu i stedet fået Jørgen Dirksen, der også skal være formand. Han var i 17 år frem til 2017 direktør i Rynkeby Foods.

Intensivt landbrug er vejen frem for klimaet

Hvis man lod os gødske mere, kunne dansk landbrug alene løse den danske del af klimaopgaven, mener skribenten.

Tilsagn om tilskud til jordfordeling

Klarlæg allerede nu, om der kan være grundlag for en jordfordeling, inden der åbnes for ansøgninger til en ny tilskudsordning, lyder rådet fra Søren Nørgaard Sørensen, advokat og partner, HjulmandKaptain.

Hvor tjener man pengene i sit markbrug?

Når man kender sine omkostninger og arbejder med sine nøgletal, stiger interessen for bedriften og evnen til forandringer. - Man tjener derfor typisk mere ved at deltage i et DB2-tjek, påpeger maskinkonsulent Christian Rabølle, VKST.

Digitale kurser kan løfte arbejdet i stalden

Otte forskellige kurser tager fat i den basale viden om, hvordan vi passer grisene, hvad det er vigtigt at holde øje med i stalden, etc.

Ekspert vil have kommunerne ind i dige-kampen

Hvis der skal skabes mere klarhed om beskyttede diger i Danmark, må kommunerne komme i gang med den konkrete udpegning, mener museumsinspektør Tenna Kristensen, Museum Sønderjylland.

Gårdmejeri i Vendsyssel leverer luksusoste til Singapore Airlines

Singapore Airlines vil fremover tilbyde sine passagerer på businessclass flere oste fra Sønderhaven Gårdmejeri i Brønderslev. De nye oste vil blive specielt udviklet efter ønsker fra flypassagererne.

Danish Crown-direktør: Markedet tillader ikke prisstigninger

Direktør i Danish Crown Beef, Finn Klostermann fortæller, at han udmærket forstår slagtekalveproducenternes frustration over nuværende afregningspriser. At priserne ikke er højere, skyldes flere faktorer, forklarer han.
Side 1 af 1542 (30833 artikler)Prev1234567154015411542Next