bannerPos

Jubilæer og fødselsdag i Patriotisk Selskab

Rikke Toft Stripp
20-08-2019 08:00

Den 1. september har Patriotisk Selskab to jubilæer og en 65-års fødselsdag.

Økonomikonsulent Rikke Toft Stripp har 25 års jubilæum hos Patriotisk Selskab den 1. september. Rikke har selvstændigt kundeansvar og arbejder til daglig med blandt andet udarbejdelse og revision af årsrapporter, driftsanalyser, skatteregnskaber og budgetter. Hun er endvidere medansvarlig for ledelsen i et af selskabets teams i økonomiafdelingen. Herudover er hun medarbejderrepræsentant i bestyrelsen og deltager i selskabets samarbejdsudvalg.

Sekretær Lotte Jespersen har 25 års jubilæum hos Patriotisk Selskab den 1. september. Lotte løser til daglig ad hoc-opgaver for alle husets afdelinger samt assisterer bogholderi, HR og kommunikation. Hun læser blandt andet korrektur, indkøber kontorartikler, lægger tekster på selskabets hjemmeside og passer lejlighedsvis receptionen.

Seniorkonsulent Tommy Bjerregaard, Patriotisk Selskab, fylder 65 år den 1. september. Tommy har stor ekspertise og erfaring inden for svineøkonomi og repræsenterer Patriotisk Selskab i det internationale agri benchmark pig-samarbejde. Derudover arbejder han blandt andet med skat og driftsøkonomi.

L&F indkalder til stormøde om vand på markerne

Landbrug & Fødevarer indkalder til stormøde på grund af de store mængder regn, der skaber problemer for danske landmænd. Kommuner og stat må tage ansvar, lyder det.

Pattevasker sørger for ens forberedelse hver gang

Hos mælkeproducent Knud Erik Therkildsen fra Djursland har investeringen i en pattevasker gjort, at køerne forberedes ens til hver eneste malkning, tre gange i døgnet. Det betyder blandt andet, at de 200 køer hurtigere lægger mælk ned og i dag kan malkes hurtigere end tidligere.

Er Miljøministeriet til skade eller gavn for landdistrikterne?

Dønningerne efter 1968 medførte en favorisering af den boglige skole. En ny intellektuel klasse opstod, som var nødt til at kassere den mere naturnære og erfaringsbaserede viden for at få lebensraum.

Fra næste uge begynder fremrykningen

Forud for påsken er der behov for at rykke et stort antal grise frem, og det begynder allerede fra næste uge.

Får fast forankring på Falster

Rådgivningsvirksomheden Agrovi, der tæller tre kontorer på Sjælland, har nu købt fast ejendom på Falster og udvider medarbejderstaben.

Stormøde om oversvømmelserne

Mange parcelhusejere, sommerhusejere og landmænd oplever dagligt kampen mod de massive mængder vand, som ikke i tilstrækkeligt omfang bliver håndteret af myndighederne. Der er brug for, at de tager deres ansvar omkring vandløbene alvorligt, og sikrer bedre mulighed for gennemstrømning. Derfor indkalder Landbrug & Fødevarer, Danske Vandløb samt Ålauget GST - Gudenåen - Silkeborg - Tange Sø til stormøde om de massive oversvømmelser, som vi ser landet over.

Jubilæumsdyrskue i Horsens

Der satses igen i år på nye og spændende aktiviteter for gæsterne på Dyrskuepladsen i Horsens.

De første tegn på økonomiske corona-effekter

Var man i tvivl om, at der ville være en vækstmæssig regning at betale for coronavirusudbruddet, så kan nye tal måske overbevise, lyder det fra Nykredit.
Side 1 af 1775 (35496 artikler)Prev1234567177317741775Next