bannerPos

Jubilæer og fødselsdag i Patriotisk Selskab

Rikke Toft Stripp

Redaktionen

20-08-2019 08:00

Den 1. september har Patriotisk Selskab to jubilæer og en 65-års fødselsdag.

Økonomikonsulent Rikke Toft Stripp har 25 års jubilæum hos Patriotisk Selskab den 1. september. Rikke har selvstændigt kundeansvar og arbejder til daglig med blandt andet udarbejdelse og revision af årsrapporter, driftsanalyser, skatteregnskaber og budgetter. Hun er endvidere medansvarlig for ledelsen i et af selskabets teams i økonomiafdelingen. Herudover er hun medarbejderrepræsentant i bestyrelsen og deltager i selskabets samarbejdsudvalg.

Sekretær Lotte Jespersen har 25 års jubilæum hos Patriotisk Selskab den 1. september. Lotte løser til daglig ad hoc-opgaver for alle husets afdelinger samt assisterer bogholderi, HR og kommunikation. Hun læser blandt andet korrektur, indkøber kontorartikler, lægger tekster på selskabets hjemmeside og passer lejlighedsvis receptionen.

Seniorkonsulent Tommy Bjerregaard, Patriotisk Selskab, fylder 65 år den 1. september. Tommy har stor ekspertise og erfaring inden for svineøkonomi og repræsenterer Patriotisk Selskab i det internationale agri benchmark pig-samarbejde. Derudover arbejder han blandt andet med skat og driftsøkonomi.

Én guldmedalje og 39 sølvmedaljer i Hannover

John Deere løber sammen med Joskin med den eneste guldmedalje, der er uddelt til den kommende Agritechnica-udstilling i november. Danske Samson får sølv for en NPK-sensor.

Afventende stemning på svinemarkeder

Den fornyede fremgang i eksporten af svinekød til Kina har skabt en afventende stemning på de europæiske markeder, lyder det fra Danish Crown. I denne uge er noteringen uændret.

Godt høst-år målt på beredskabet

Høsten 2018 var en rekordhøst, hvis man tæller antal mejetærsker- og markbrande. Høsten 2019 er også en rekordhøst – dog på en meget mere positiv måde. Danske landmænd har generelt haft et godt udbytte og af god kvalitet for de fleste afgrøder landet over.

Vestjyllands Andel køber op i grovvarefirma

Vestjyllands Andel overtager 75 procent af aktiemajoriteten i grovvareselskabet Adival.

L&F: Der skal flere penge til jordfordeling

Den pulje, som forligspartierne bag tørkepakken er blevet enige om at afsætte til jordfordeling, er en start, men for lille, mener formand for Landbrug & Fødevarer, Martin Merrild.

Bred kreds af partier er enige om grøn jordfordelingsaftale

En bred politisk aftale mellem regeringen og aftaleparterne bag tørkepakken bliver startskuddet til en grøn multifunktionel jordfordeling. 150 mio. kroner er afsat til, at op til 6.800 hektar landbrugsjord ud fra lokale interesser kan blive omfordelt i lokale multifunktionelle projekter, der for eksempel både understøtter vandmiljø, klima, friluftsliv og drikkevandsbeskyttelse.

Landboformand roser miljøminister

Miljøminister Lea Wermelin (S) får ros af landboformand Frede Lundgaard Madsen for at ville sikre bedre data for spildevand. Han undrer sig dog over, at ministeren så skråsikkert fastholder, at spildevand kun står for 1 til 2 procent af den samlede kvælstofforurening.

Danmarkspremiere på finsk såmaskine med ny type skær

Maskinproducenten Multiva har fornyet både profil og såmaskineprogram. I går var der danmarkspremiere på den nye såmaskine med Multiva’s eget nyudviklede FX såskær. Det skete ved en markdemonstration ved Sabro vest for Aarhus.
Side 1 af 1636 (32715 artikler)Prev1234567163416351636Next