Ny direktør hos Green Product

Bestyrelsen for Green Product A/S, brancheforeningen Skovdyrkernes afsætningsselskab, har ansat Henning Post (49) som ny direktør.

Henning Post er uddannet skov- og landskabsingeniør fra 1996, og har været ansat i Skovdyrkerne Midt, siden han afsluttede sin uddannelse.

Som skovfoged har Henning i mange år haft en nøglerolle som rådgiver og dyrkningskonsulent for Skovdyrkernes juletræsproducenter i den midtjyske skovdyrkerforening, samtidig med at han har været en bærende kraft i salget af Skovdyrkernes samlede eksportvolumen gennem Green Product A/S, særligt til Tyskland.

Efter en grundig ansættelsesproces med flere kvalificerede ansøgere begrunder bestyrelsesformand Søren Christiansen især valget af Henning Post med hans solide kendskab til eksportmarkederne og de gode relationer til selskabets kunder, samt Hennings ambitioner på Green Product A/S’ vegne.

- Henning kender branchen, virksomheden og Skovdyrkernes værdigrundlag til bunds, og han har herudover nogle personlige egenskaber, som vi sætter stor pris på. Henning er meget seriøs og arbejdsom, og han har de bedste forudsætninger for at føre Green Product A/S videre frem – til gavn for alle Skovdyrkernes juletræs- og pyntegrøntsproducenter, siger bestyrelsesformanden.

Henning Post er begyndt i jobbet med det samme og hans første opgave som direktør var at repræsentere virksomheden under Langesømessen i går. Han afløser Brian Boeberg, som pr. 1. august er ansat som direktør i SilvaTrees Danmark ApS.

 

Læs også