bannerPos

Ny formand for Kreaturforum

11-12-2019 06:50

Medlemmerne af Danish Crowns Kreaturforum har tirsdag valgt Karsten Willumsen som formand og Jørgen Larsen som næstformand.

De er valgt af de 49 medlemmer af Danish Crown Beefs Kreaturforum efter Kredsmøderne i sidste uge.

Karsten Willumsen er valgt som ny formand efter Peder Philipp, der ikke genopstillede til posten.

- Jeg er glad for valget og går ind til opgaven med stor ydmyghed og respekt for andelshaverne, som har vist mig deres tillid. Jeg tror på, at vi har noget at byde på fremadrettet, og derfor tror jeg også på, at vores virksomhed vil udvikle sig positivt. Vi har en opgave i at sikre oksekødets plads på danskernes middagsborde, og den ser jeg frem til at tage fat på, for vi skal have italesat alt det, vi kan på både bæredygtighed og spisekvalitet, siger Karsten Willumsen.

De øvrige i bestyrelsen for Danish Crown Beef er Jens Lykou og Steen Nørgaard. Derudover blev Ole Sørensen, Gitte Grønbæk, Hans Christian Oksbjerg, Klaus Schellerup og Mikkel Baltzer Jensen valgt til Danish Crowns repræsentantskab.

Karsten Willumsen er som formand for Kreaturforum født medlem af bestyrelsen i både Danish Crown A/S og Danish Crown AmbA, mens Jørgen Larsen har status af observatør i bestyrelsen for Danish Crown AmbA.

Få en plan B for generationsskiftet

Et generationsskifte involverer ofte mange familiemedlemmer, og det er ikke altid, at forventningerne er stemt helt af. Her kan et strategiforløb være løsningen, så der ligger en klar plan A for generationsskiftet – og gerne en plan B også, lyder det fra rådgivningschef.

Kameraovervågning af stalde i rivende udvikling

Jysk IT har specialiseret sig indenfor kameraovervågning af stalde. Både teknologi og efterspørgsel er i rivende udvikling – også inden for andre brancher end landbruget.

Hold fast i variable lån

Den danske rente kan sandsynligvis ryge endnu længere ned, så man skal holde fast i variable lån, lyder det fra Hans Fink, cheføkonom i Velas (tidligere LMO og Centrovice) og AgroMarkets.

Sætter fokus på malkeren

Med sin Parlour Performance Analyzer sætter SAC tal på, hvad der foregår i malkegraven. Det er blevet taget godt imod på bedrifterne både i Danmark og udlandet.

Vi elsker stadig sovs og kartofler

Selv om de seneste år har budt på et utal af forskellige madtrends, er der ikke ændret ret meget i danskernes madvaner, viser en ny undersøgelse fra Arla.

Parlamentarikere vil have indført bindende naturmål

Et flertal i Europa-Parlamentet har torsdag vedtaget, at EU bør gå foran og sikre, at 30 procent af EU’s territorium består af naturområder inden 2030. Forkert vej at gå, mener Venstres Asger Christensen.

Gør afgrøderne mere robuste med bio-stimulanter

- Planterne kan i nær fremtid stimuleres på en naturlig måde til at tiltrække mikroorganismer omkring deres rødder og blade, der gør planterne sunde og stærke, lød det på denne uges Plantekongres i Herning.

Nyt bæredygtigt foderprotein

På NutriFair offentliggjorde Danish Agro og proteinvirksomheden Unibio et nyt samarbejde omkring et bæredygtigt proteinprodukt, der måske kan blive et alternativ til eksisterende proteinkilder i dansk foderproduktion.
Side 1 af 1746 (34909 artikler)Prev1234567174417451746Next