Ny formand for Kreaturforum

Medlemmerne af Danish Crowns Kreaturforum har tirsdag valgt Karsten Willumsen som formand og Jørgen Larsen som næstformand.

De er valgt af de 49 medlemmer af Danish Crown Beefs Kreaturforum efter Kredsmøderne i sidste uge.

Karsten Willumsen er valgt som ny formand efter Peder Philipp, der ikke genopstillede til posten.

- Jeg er glad for valget og går ind til opgaven med stor ydmyghed og respekt for andelshaverne, som har vist mig deres tillid. Jeg tror på, at vi har noget at byde på fremadrettet, og derfor tror jeg også på, at vores virksomhed vil udvikle sig positivt. Vi har en opgave i at sikre oksekødets plads på danskernes middagsborde, og den ser jeg frem til at tage fat på, for vi skal have italesat alt det, vi kan på både bæredygtighed og spisekvalitet, siger Karsten Willumsen.

De øvrige i bestyrelsen for Danish Crown Beef er Jens Lykou og Steen Nørgaard. Derudover blev Ole Sørensen, Gitte Grønbæk, Hans Christian Oksbjerg, Klaus Schellerup og Mikkel Baltzer Jensen valgt til Danish Crowns repræsentantskab.

Karsten Willumsen er som formand for Kreaturforum født medlem af bestyrelsen i både Danish Crown A/S og Danish Crown AmbA, mens Jørgen Larsen har status af observatør i bestyrelsen for Danish Crown AmbA.

Læs også