bannerPos

SPF-Danmark ansætter salgschef til at realisere vækststrategi

48-årige Claus Damsbo er pr. 1. september tiltrådt som salgschef hos SPF-Danmark A/S

Redaktionen

20-09-2019 13:21

48-årige Claus Damsbo er pr. 1. september tiltrådt som salgschef hos SPF-Danmark A/S og er samtidig indtrådt i selskabets ledergruppe. Hans opgave er at fastholde og videreudvikle positionen på det danske hjemmemarked og at øge selskabets omsætning på eksportmarkederne markant.

Claus Damsbo er oprindeligt uddannet i grovvarebranchen og har blandt andet været ansat i 10 år i det daværende grovvareselskab KFK. Desuden har han samlet ni års ansættelse i indkøbsselskabet Agro Partnere, som blandt andet eksporterer smågrise.

Han kommer til SPF-Danmark fra en stilling som »Geschäftführer« hos det tyske selskab EFQ-Syke, der blandt andet opkøber og videresælger slagtegrise og smågrise, heraf en betydelig andel fra danske producenter. Herigennem opnåede han et stort kendskab til både det tyske og det polske marked for grise.

Det kommer han til at drage stor nytte af i sin nye stilling, hvor hans opgave er at realisere selskabets vækststrategi, der er sat i værk efter en omfattende omstillings- og effektiviseringsrunde i selskabet.

Salgsafdelingen beskæftiger 10 medarbejdere og betjener kunder på både hjemmemarkedet og alle eksportmarkeder i Europa. Den står for at omsætte og transportere cirka 10 millioner grise om året, og ambitionen er at øge dette antal betydeligt.

Claus Damsbo bor i Assens på Fyn med sin familie.

Debatten på svinekongressen er uskøn

Der er for meget negativitet i debatten på svinekongressen. Tag nu ja-hatten på, lød opfordringen fra svineproducenten Jonas Würtz under debatten.

Harsk kritik regnede over formand på grund af tabt millionretssag

Formand Erik Larsen for Seges Svineproduktion fik hårde ord med på vejen fra henholdsvis formanden og næstformanden fra Danske Svineproducenter. Blandt andet på grund af hele balladen om DanBred og Danish Genetics samt den tabte retssag mod Ulrik Lundgaard fra Solvang Svineavl, som blev tilkendt syv millioner kroner.

Henrik Biilmann ny direktør i VikingGenetics

Nordisk kvægavlsforening, VikingGenetics, har udnævnt den hidtidige direktør for Friland A/S, Henrik Biilman, som administrerende direktør fra 1. februar 2020.

33 blev tilbageholdt i protester mod naturgenopretningsprojekt

Søndag forsøgte demonstranter i Lille Vildmose at blokere for Aalborg Kommunes arbejde i forbindelse med et naturgenopretningsprojekt.

Dansk svineproduktion med i front på effektivitet

Danmark fravænner tre grise mere per årsso end nærmeste konkurrent. Samtidig har dansk svineproduktion EU’s laveste produktionsomkostninger pr. kilo svinekød, viser ny rapport.
Side 1 af 1667 (33322 artikler)Prev1234567166516661667Next