bannerPos

SPF-Danmark ansætter salgschef til at realisere vækststrategi

48-årige Claus Damsbo er pr. 1. september tiltrådt som salgschef hos SPF-Danmark A/S
20-09-2019 13:21

48-årige Claus Damsbo er pr. 1. september tiltrådt som salgschef hos SPF-Danmark A/S og er samtidig indtrådt i selskabets ledergruppe. Hans opgave er at fastholde og videreudvikle positionen på det danske hjemmemarked og at øge selskabets omsætning på eksportmarkederne markant.

Claus Damsbo er oprindeligt uddannet i grovvarebranchen og har blandt andet været ansat i 10 år i det daværende grovvareselskab KFK. Desuden har han samlet ni års ansættelse i indkøbsselskabet Agro Partnere, som blandt andet eksporterer smågrise.

Han kommer til SPF-Danmark fra en stilling som »Geschäftführer« hos det tyske selskab EFQ-Syke, der blandt andet opkøber og videresælger slagtegrise og smågrise, heraf en betydelig andel fra danske producenter. Herigennem opnåede han et stort kendskab til både det tyske og det polske marked for grise.

Det kommer han til at drage stor nytte af i sin nye stilling, hvor hans opgave er at realisere selskabets vækststrategi, der er sat i værk efter en omfattende omstillings- og effektiviseringsrunde i selskabet.

Salgsafdelingen beskæftiger 10 medarbejdere og betjener kunder på både hjemmemarkedet og alle eksportmarkeder i Europa. Den står for at omsætte og transportere cirka 10 millioner grise om året, og ambitionen er at øge dette antal betydeligt.

Claus Damsbo bor i Assens på Fyn med sin familie.

Landboforening sender 1,2 millioner kroner tilbage til medlemmerne

Alle medlemmer i Østjysk Landboforening kan se frem til en rabat på 70 procent af det samlede kontingent.

Vi skal stå fast, men ikke grave os ned

Det tjener vores interesser bedst, at vi demonstrerer, at vi tager omverdenens bekymring alvorligt, og at vi bestræber os på at holde forbruget af glyphosat nede, skriver Torben Hansen, formand for planteproducenterne i Landbrug & Fødevarer.

Sælg kvien og malk koen en omgang mere

Først i slutningen af anden laktation begynder en ko at give overskud. Derfor vil det ofte kunne betale sig at satse på en laktation mere til de gamle køer frem for at sætte nye ind, vurderer økonomikonsulent.

Offentligheden vildledt om pesticidfund

En historie i flere medier om næsten en fordobling af antallet af boringer med fund af pesticider bygger på manipulation af datamaterialet, lyder det fra Bæredygtigt Landbrug.

Østjysk Landboforening sender 1,2 millioner kroner tilbage til medlemmerne

Når Østjysk Landboforenings medlemmer om få dage modtager den årlige opkrævning, vil den være væsentligt mindre, end den plejer. Alle medlemmer kan se frem til en rabat på 70 procent af det samlede kontingent.

Svinenoteringen står stille

Efter sidste uges stigning er denne uges svinenotering uændret 13,80 kroner for grise, mens sonoteringen stiger med 20 øre til kroner.

Svinenotering fortsat på 13,80 kroner

De danske svinepriser står stille i øjeblikket.

Derfor skal du sige nej til målrettede efterafgrøder

De målrettede efterafgrøder er et indgreb i den faglige frihed. Det er virkningsløst, og det belaster klimaet i form af mere CO2. Og så er det ulovligt, skriver Vagn Lundsteen.
Side 1 af 1751 (35014 artikler)Prev1234567174917501751Next