SPF-Danmark ansætter salgschef til at realisere vækststrategi

48-årige Claus Damsbo er pr. 1. september tiltrådt som salgschef hos SPF-Danmark A/S og er samtidig indtrådt i selskabets ledergruppe. Hans opgave er at fastholde og videreudvikle positionen på det danske hjemmemarked og at øge selskabets omsætning på eksportmarkederne markant.

Claus Damsbo er oprindeligt uddannet i grovvarebranchen og har blandt andet været ansat i 10 år i det daværende grovvareselskab KFK. Desuden har han samlet ni års ansættelse i indkøbsselskabet Agro Partnere, som blandt andet eksporterer smågrise.

Han kommer til SPF-Danmark fra en stilling som »Geschäftführer« hos det tyske selskab EFQ-Syke, der blandt andet opkøber og videresælger slagtegrise og smågrise, heraf en betydelig andel fra danske producenter. Herigennem opnåede han et stort kendskab til både det tyske og det polske marked for grise.

Det kommer han til at drage stor nytte af i sin nye stilling, hvor hans opgave er at realisere selskabets vækststrategi, der er sat i værk efter en omfattende omstillings- og effektiviseringsrunde i selskabet.

Salgsafdelingen beskæftiger 10 medarbejdere og betjener kunder på både hjemmemarkedet og alle eksportmarkeder i Europa. Den står for at omsætte og transportere cirka 10 millioner grise om året, og ambitionen er at øge dette antal betydeligt.

Claus Damsbo bor i Assens på Fyn med sin familie.

Læs også